Nappulapellon päiväkoti

Päiväkoti sijaitsee Suopellolla – leikkipuistojen, liikuntapaikkojen ja luonnon läheisyydessä Loimaalla. Päiväkoti tarjoaa osa- ja kokopäivähoitoa, sekä esiopetusta 1–6-vuotiaille lapsille.

Päiväkodissa luodaan lapsille turvallinen, kiireetön ja aidosti lämmin kasvuympäristö, jossa jokainen lapsi huomioidaan ja kohdataan ainutlaatuisena yksilönä. Päiväkoti tarjoaa lapsille arjessa tutkivaa ja luovaa oppimisen iloa, yhdessäoloa kavereiden ja turvallisten aikuisten kanssa, leikkiä unohtamatta. Suurimman osan päivästä toimimme pienryhmissä projektityöskentelyn merkeissä.

Erityisesti nautimme luonnosta ja liikunnasta. Lapset liikkuvat mahdollisimman monipuolisesti sisällä ja ulkona, ja metsä on meille tärkeä toiminta- ja oppimisympäristö. Nappulapellon päiväkodissa on oma keittiö ja syömme ammattitaitoisen keittäjän valmistamaan luomu- ja lähiruokaa.

Nappulapellon päiväkodilla on ostopalvelusopimus Loimaan kaupungin kanssa, joten hoitomaksut ja hakumenettely ovat samat kuin Loimaan kaupungin muissakin varhaiskasvatuspaikoissa.

Tervetuloa tutustumaan päiväkotiimme!