Peltoisten vuoropäiväkoti

Peltoisten päiväkoti ulkoapäin

Peltoisten vuoropäiväkodissa on kaksi ryhmää: Tahmatassut (1-4-vuotiaat) ja Nopsajalat (4-6-vuotiaat sekä esiopetus). Tahmatassujen ryhmässä työskentelee yksi varhaiskasvatuksen opettaja ja neljä varhaiskasvatuksen hoitajaa. Nopsajalkojen ryhmässä on kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja neljä varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa sekä ryhmäavustaja. Nopsajalkojen ryhmässä toimii myös esipetusryhmä.

Peltoisten kaksiryhmäinen vuoropäiväkoti on aloittanut toimintansa vuoden 2013 alusta. Nopsajalat toimivat vastaanottoryhmänä, johon aikaisin aamulla tulevat lapset otetaan vastaan, ja josta iltahoidossa olevat lapset lähtevät kotiin. 

Päiväkoti on auki varattujen hoitoaikojen mukaan. On siis tärkeää, että hoitoajat ilmoitetaan ajoissa ja sovituista ajoista pidetään kiinni. Tällä voimme taata hyvän ja turvallisen hoidon lapselle.

Piha-alueemme on laaja, jossa lapsilla on tilaa liikkua. Asfaltoidulla pihalla on lasten muun muassa mukava pyöräillä tai pelata pallopelejä. Pieni metsä ja nurmikko tarjoavat myös mukavia leikkialueita lapsille. Vieressämme oleva hiekkakenttä on myös usein käytössämme: luistelemme, hiihdämme, juoksemme tai pelaamme siellä.