Touhula Alastaro

Toimimme liikuntateemaisessa päiväkodissamme lapsilähtöisesti. Lapset harjoittelevat asioita liikunnan kautta, esimerkiksi esikoulussa opitaan kirjaimia ja numeroita liikkumalla.

Meillä on mahdollisuus liikkua arjessa monissa tilanteissa, ja lapset liikkuvat päiväkotipäivän aikana vähintään kaksi tuntia aktiivisesti. Aktiivisuutta mittaamme Reimago-rannekkeiden avulla.

Erilaiset liikuntavälineet ovat lasten käytössä koko päivän ajan. Päiväkodilla on käytössä myös Moomin Language School -sovellus, jonka avulla lapset harjoittelevat joko englantia tai suomea tarpeista riippuen.

Päiväkodissamme retkeillään viikoittain. Käytössämme ovat monipuoliset lähiliikuntapaikat ja meillä on lyhyt matka pururadalle, urheilukentälle ja kirjastoon, sekä talvella luistelukentälle. Retkeilemme vastuullisesti.

Päiväkodissamme järjestetään kuukauden viimeisellä viikolla vanhemmille aamukahvit sekä perheliikuntatapahtuma. Järjestämme kalenterijuhlien lisäksi myös tapahtumia äideille, isille ja isovanhemmille.

Touhula Alastarolla on ostopalvelusopimus Loimaan kaupungin kanssa, joten hoitomaksut ja hakumenettely ovat samat, kuin Loimaan kaupungin muissakin varhaiskasvatuspaikoissa.

Touhula Alastaroon haetaan Loimaan kaupungin päivähoitohaun kautta.