Tervetuloa lomalle Loimaalle!

Löydä maaseutukaupungin monet puolet – Tilaa kiihdyttää ja rentoutua
#

Näe ja koe

Haluatko kokea kiihdytykset Moottoriradalla tai nauttia liikunnasta ja luonnosta Pikku-Lapiksi kutsutulla Harjureitillä? Koe ”Saviseudun Shamaanin” Patsas-puiston taide ja mystinen tunnelma sekä Sarka-museossa Suomen maatalouden historia. Rauhoitu tiibetiläisen taiteen keskellä, löydä aito vanha aika lukuisissa perinnemuseoissa.

#

Syö ja juo

Loimaan ravintoloissa ja kahviloissa voit nauttia paikallisten perinteisten makujen lisäksi kansainvälisiä tuulahduksia.

#

Majoitu

Loimaalta majoitusvaihtoehtoja löytyy kaupungin keskustasta ja metsän siimeksestä – viihtyisistä hotelleista persoonallisiin ja idyllisiin maatilamajoituksiin sekä mökkeihin ja puumajoitteisiin.

#

Shoppaile

Loimaan Kauppalassa eli ”kaupungin kokoisessa ostoskeskuksessa” on yli 150 rennon, ystävällisen ja joustavan palvelun liikettä ja ravintolaa. Lisätietoa ostosmahdollisuuksista Loimaan Kauppala -yhdistyksen sivuilta.

#

Tapahtumat

Maaseutukaupungin kesässä tapahtuu: on festareita ja rokkeja, yksi suomen suurimmista romutoritapahtumista, persoonalliset ja tunnelmalliset kylätapahtumat, kulttuuri- ja urheilutapahtumia sekä paljon muuta. Kannattaa tulla!

#

Hyvä tietää

Miten löytää Loimaalle? Tai tarvitsetko matkailuinfoa tai opaspalveluita?