Ajankohtaista

 


Kirjasto 
Facebookissa

 Verkkokirjasto

.


e-kirjasto

 

kirjastot.fi

 
 Jäätelökesä!


Kesälukukampanjassa (3.6.-31.8.) ahmitaan kirjoja ja kerätään jäätelöitä kirjaston jäätelökioskiin!

Kirjastosta saat lomakkeen, johon voit merkitä kolmen lukemasi tai kuuntelemasi kirjan tiedot. Kun palautat lomakkeen kirjastoon, saat paperisen jäätelön, joka lisätään kirjaston jäätelökioskiin.

Kaikkien kesälukukampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan kirjapalkintoja!

 

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/62199182_10157287153079181_2244696118166290432_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent-arn2-1.xx&oh=6d5d5a43a9e442bcab962cb7ad352419&oe=5D544A38


E-kirjasto käytettävissäsi  

Loisto-kirjastojen yhteinen e-kirjakokoelma on käytettävissäsi osoitteessa https://www.ellibslibrary.com/loisto. 

E-kirjojen laina-aika on enimmillään 2 viikkoa ja lainat palautuvat itsestään laina-ajan päättyessä. Et siis voi saada myöhästymismaksuja. Useimpia e-kirjoja voit lukea suoraan selaimessa - sinun ei tarvitse ladata sovelluksia tai luoda Adobe-tunnusta. Kysy tarvittaessa apua e-kirjaston käytöön kirjastostasi!

Ohje e-kirjojen lataamiseen ja lukemiseen >>

 


 

 

Digitointi Hirvikosken kirjastossa

Hirvikosken kirjastossa voi digitoida esimerkiksi vhs-nauhalle tallennetun kotivideon dvd-levylle.

Hirvikosken kirjastossa voi digitoida:

  • asiakirjoja
  • C-kasetteja
  • diakuvia
  • filminegatiiveja
  • LP-levyjä
  • valokuvia
  • VHS-kasetteja
  • VHS-C-kasetteja

Palvelu on maksuton, mutta asiakkaalla on oltava digitoitavan materiaalin lisäksi mukana omat dvd-levyt tai muistitikut. Katselussa, tallennuksessa ja kopioinnissa on noudatettava voimassa olevaa lainsäädäntöä. Kirjaston henkilökunta neuvoo tarvittaessa digitoinnissa.

Digitointi vie aikaa yhtä paljon kuin digitoitavan aineiston kesto. Kahden tunnin videon digitoimiseen kuluu siis kaksi tuntia. Tämän lisäksi on varattava aikaa tallennukseen sekä mahdolliseen videon jälkikäsittelyyn. 

Digitointiin on varattava aika. Voit varata ajan sähköpostitse hirvikosken.kirjasto(at)loimaa.fi tai puhelimitse 02 761 1224.


Muista ilmoittaa uusi osoite kirjastoon!

Tiesitkö, että kirjasto ei saa tietoa osoitteenmuutoksista automaattisesti? Muuton yhteydessä on muistettava ilmoittaa uusi osoite myös kirjastoon.

Voit tarkistaa, ja tarvittaessa päivittää, omat yhteystietosi kirjautumalla verkkokirjastoon. Uudet tiedot voit ilmoittaa myös kirjastokäynnin yhteydessä.


 

        .  


päivitetty: 5.6.2019