5.6.2023

Loimaa näkyy ja kuuluu Radio Rockilla

Loimaan kaupunki markkinoi Loimaata ja työmahdollisuuksia näyttävästi Radio Rock -ohjelmayhteistyöllä.

Kampanjalla tavoitellaan monipuolista näkyvyyttä koko paikkakunnalle ja yritystoiminnalle. Tunnetuksi tehdään asumisvaihtoehtoja, palveluita ja vapaa-ajan mahdollisuuksia, matkailua sekä yrityselämää ja työpaikkoja. Asumisen teemavuoden osana toteutettavassa kampanjassa yhteistyössä ovat mukana paikalliset yritykset Dinolift, Invenir, Pemamek, Rovio Pet Foods, YTK sekä Loimaan Kauppakamariosasto.

Valtakunnallinen kampanja kuuluu ja näkyy Radio Rockilla ja Korporaation lähetyksissä 5.-18.6. radiospotteina, juontajien keskusteluissa lähetyksissä, bannereina Radio Rockin verkkosivuilla ja Sanoma Median verkostossa sekä kampanjasivuna Radio Rockin sivustolla. Lisäksi on postauksia Radio Rockin ja Korporaation juontajien somekanavissa. Kampanjaan liittyvää näkyvyyttä on myös Loimaan kaupungin sekä yhteistyöyritysten kanavissa.

Kampanjaan sisältyy myös arvonta, jossa voi voittaa elämyspaketteja loimaalaisiin matkailukohteisiin liittyen moottoriurheiluun, kulttuuriin, festareihin, luontoliikuntaan ja golfiin.

Tutustu kampanjasivuihin:

Radio Rockin Korporaation Loimaa-vierailusta koostettu video

Ohjelmayhteistyöhön liittyi myös Radio Rockin Korporaation Harri Moision, Kim Sainion ja Tytti Junnan vierailu Loimaalla yhteistyöyrityksissä sekä valituissa muissa kohteissa 26.-27.5. Lisäksi Korporaatio kävi avaamassa Loimaan kesä -tapahtuman torilla. Lisätietoja vierailusta uutisesta.

Vierailusta on koostettu hulvaton video, jossa Korporaatio heittäytyy hyvällä asenteella eteen tuleviin tilanteisiin ja yllättyy loimaalaisesta monipuolisuudesta, rohkeudesta ja supermukavista ihmisistä. Video näkyy myös Radio Rockin verkkosivuilla kampanjasivulla ja somessa sekä yhteistyöyritysten kanavissa.

Osallistaminen

Seuraa kampanjaan liittyvää näkyvyyttä Radio Rockilla sekä Loimaan kaupungin ja yhteistyöyritysten kanavissa!

Haastamme kaikki loimaalaiset, tulevat loimaalaiset sekä loimaalaiset yritykset kääntämään kanavansa Radio Rockille seuraavat kaksi viikkoa, jotta Loimaa-jutut kuuluvat kaikkien korviin! Korporaation vierailulla varmistettiin, että puhuttavaa riittää vähintään kahdeksi viikoksi.

Seuraa myös Loimaan kaupungin sekä mukana olevien yhteistyöyritysten some-kanavia!

Loimaan kaupunki:
Facebook facebook.com/loimaankaupunki
Instagram @loimaankesa

Yhteistyöyritysten some-kanavat löytyvät kootusti heidän verkkosivuiltaan:

Dinolift
Invenir
Pemamek
Rovio Pet Foods
YTK

Loimaa muuttaa käsityksiä maaseudusta,
ollaan ylpeästi rohkeita osaajia Loimaalta!