Radio Rock -kampanja

#

Loimaa ja radiokampanja

Loimaan kaupunki markkinoi Loimaata ja yrityselämää näyttävästi Radio Rock -ohjelmayhteistyöllä. Kampanjalla tavoitellaan monipuolista näkyvyyttä koko paikkakunnalle ja yritystoiminnalle. Tunnetuksi tehdään asumisvaihtoehtoja, palveluita ja vapaa-ajan mahdollisuuksia, matkailua sekä yrityksiä. Seuraa kampanjaa Radio Rockin, Loimaan ja yhteistyöyritysten kanavissa sekä tutustu loimaalaiseen asumiseen ja elämiseen oheisen linkin kautta.

#

Kampanjan yhteistyöyritykset

Markkinointikampanjassa ovat yhteistyössä mukana loimaalaiset yritykset Dinolift, Invenir, Pemamek, Rovio Pet Foods, YTK sekä Loimaan Kauppakamariosasto. Tämä on mahdollistanut valtakunnallisesti kuuluvan ja näkyvän ohjelmayhteistyön, jonka myötä saadaan laajaa huomiota koko Loimaalle ja loimaalaiselle osaamiselle. Tutustu lisää yrityksiin oheisen linkin kautta.

#

Arvontapalkinnot

Radiokampanjaan sisältyy myös arvonta, jossa voi voittaa elämyspaketteja loimaalaisiin matkailukohteisiin liittyen moottoriurheiluun, kulttuuriin ja taiteeseen, festareihin, luontoliikuntaan sekä golfiin. Tutustu tarkemmin mielenkiintoisiin ja erilaisiin elämyspakettien kohteisiin.