Radio Rockin Korporaatio Loimaalla 27052023

29.5.2023

Radio Rockin Korporaatio nautti ja yllättyi monipuolisista kokemuksista Loimaalla

Korporaation Harri, Kim ja Tytti kiersivät loimaalaisissa yrityksissä ja muissa kohteissa sekä kävivät avaamassa Loimaan kesä -tapahtuman 26.5.-27.5.

Loimaa onnistui yllättämään monipuolisuuden kirjolla ja rohkeudella yrityselämässä. Tunnelmat vaihtuivat kansainvälisestä teknologiateollisuudesta Alpo Jaakolan Patsaspuiston ja Tiibetin Taiteen keskuksen rauhaan. Vahva ruuan tuotanto ja maatalous olivat matkan varrella läsnä kaikkialla. Urheilumenestyksemme oli Korporaatiolle jo ennestäänkin tuttua ja myös loimaalaisia makuja päästiin maistelemaan. Jenkkiauton takapenkillä ihastuksen huokauksia aiheuttivat myös laakeat, jokien halkomat peltomaisemat.

Aivan erityisen vaikutuksen teki lämpimät vastaanotot, aidot ja ”supermukavat” ihmiset. Täällä kuulemma viihtyi ja on suorastaan pakko tulla uudelleen!

Vain Kimin kaipaama perinteinen torigrilli uupui, jonka järjestämiseksi hän jo laittoi vetoomuksen liikkeelle Loimaan kesän avaus -tapahtumassa.

Muistetaas me loimaalaisetkin mitä kaikkea meillä onkaan ja mistä voidaan olla ylpeitä ja ”huudellaan” siitä vähän muillekin!

Loimaasta sanottua

Harri Moisio: ”Se monipuolisuuden kirjo, joka löytyy, niin se kyllä pääsi yllättämään. Enpä ollut tiennyt, että Loimaa on näin hieno paikka.”

Kim Sainio: ”Supermukavia ihmisiä tuli tavattua joka paikassa.”

Tytti Junna: ”Ja miten rohkeita yrittäjiä ja kaikki ottivat avosylin vastaan. Kertoivat ylpeänä omista jutuistaan”.

Yhteistyökumppanit ja näkyvyys

Yritykset ja muut kohteet olivat yllätyksiä täynnä ja Korporaatio heittäytyi hyvällä asenteella kaikkeen mitä eteen tuli. Materiaalia on ollut jo Tytti Junnan, Kim Sainion ja Harri Moision omilla Insta-tileillä sekä Radio Rockin ja mukana olleiden yritysten kanavissa ja Loimaan kesä -tilillä. Vierailu ja Loimaa tulevat näkymään eri kanavissa tulevina viikkoina, ota seurantaan ja stay tuned!

Menossa mukana kampanjan yhteistyökumppanit:

Dinolift
Invenir
Pemamek
Rovio Pet Foods
YTK

Loimaan Kauppakamari on myös kampanjassa mukana tukemassa alueen yritysten menestymistä.

Lisäksi poikkesimme V-Twin Cityssä, Loimaan Panimolla, Viljavan viljasiiloilla, Alpo Jaakolan Patsaspuistossa, Tiibetin Taiteen Keskuksessa, Peltopoika-leipätehtaalla, Laakee Delissä ja Loimaan Seurahuoneella. Majapaikkana toimi Hotelli Vihannonkulma.

Hyvät kyydit Korporaatiolle takasi paikallisen autoharrastajan Toivosen Miron upea -58 Chevrolet Brookwood.

Isot kiitokset kaikille, jotka olitte mukana toteuttamassa ainutlaatuista Loimaa-elämystä Korporaation Harrille, Kimille ja Tytille!