1.6.2023

Vuorisen Liikenne Oy jatkaa Loimaa-Pöytyä-Turku joukkoliikenteen ajamista – kausilippuun muutoksia

Varsinais-Suomen ELY tiedottaa: Vuorisen Liikenne Oy voitti Loimaa-Pöytyä-Turku liikennettä koskevan kilpailutuksen ja aloittaa liikennöinnin uudella sopimuskaudella 5.6.2023. Yritys on yhteysvälin nykyinen liikenteenharjoittaja. Osan liikenteen vuoroista ajaa Valtasen Liikenne Oy alihankintana.

Loimaa-Pöytyä-Turku vuorojen määrä on normaaliarkena kuusi vuoroa ja kesällä kolme vuoroa suuntaansa. Linjaston reitti on sama kuin ennenkin. Reitit ja aikataulut löytyvät seutuplus.fi sivuston uudesta reittioppaasta ja aikataulupalvelusta. Aikataulut löytyvät myös Vuorisen Liikenne Oy:n verkkosivuilta.

Yhteysvälin säännölliseen matkustukseen tarkoitettu 30 päivän kausilipputuote vaihtuu ja samalla kausilipun kelpoisuusalueet laajenevat:

– Loimaalainen voi hankkia:

  • Loimaa 1 kausilipun (60 €), jolla voi matkustaa 30 päivän ajan Vuorisen Liikenne Oy:n ajamilla linjoilla Ypäjä-Loimaa, Mälläinen-Alastaro-Loimaa ja Hirvikoski-Loimaa-Pöytyä-Aura.
  • Loimaa+Föli kausilipun (140 €), jolla voi matkustaa 30 päivän ajan Vuorisen Liikenne Oy:n ajamilla linjoilla Ypäjä-Loimaa, Mälläinen-Alastaro-Loimaa, Huittinen-Virttaa-Loimaa ja Hirvikoski-Loimaa-Pöytyä-Aura-Turku. Lippu käy myös Turun Föli-liikenteessä jatko- ja vaihtomatkoilla.

Seutu+ lipputuotteen voi hankkia joko mobiili- tai korttiversiona. Lisätietoja lipun hankinnasta, kelpoisuusalueista ja hinnoista löytyy seutuplus.fi sivustolta. Loimaalla tai Pöytyällä ei ole toistaiseksi Seutu+ asiakaspalvelupistettä, mutta korttipohjan voi hakea jostain toisesta Turun seudun asiakaspalvelupisteestä. Pohjan voi tilata myös postitse kotiin seutuplus.fi sivuston kautta.

Linjaston liikenne kilpailutettiin sopimuskaudelle 5.6.2023–31.5.2026. Liikenteen hankintakustannuksista vastaavat Ely-keskus, Loimaa ja Pöytyä.