3.8.2023

Loimaan työväenopiston lukuvuoden 2023-2024 opinto-ohjelma

Loimaan työväenopiston lukuvuoden 2023-2024 opinto-ohjelma jaetaan Loimaan alueen kotitalouksiin 5.8. alkaen. Opinto-ohjelman voi noutaa myös kirjastoista sekä kaupungintalon neuvonnasta.

Oppimisen iloa opistomme kursseilta!

Loimaan työväenopiston lukuvuoden 2023–24 opinto-ohjelmaan on koottu laaja kirjo erilaisia opintoryhmiä, joissa voi kehittää taitoja oman mielenkiinnon mukaan, osaavien opettajien ohjaamana.

Opinto-ohjelmasta löytyvät tutut ja monelle rakkaat opintoryhmät, joihin toivotetaan tervetulleeksi myös uusia harrastajia. Tarjolla on uusia sekä toivottuja kursseja mm. kanteleen opetusta, dreijausta, balettia +55. Kannattaa selata ohjelma tarkkaan, kuunnella kutsumusta ja lähteä mukaan mukavaan porukkaan.

Kaikenlainen luovuuden herättely, oppiminen ja mieluinen tekeminen mukavassa porukassa vahvistaa hyvinvointia ja arjessa jaksamista.

Kursseja eri puolilla Loimaata ja kaikenikäisille

Kursseja on tarjolla Loimaan kylistä keskustaan ja etäkursseille on mahdollista osallistua, vaikka kotisohvalta. Eri ikäisille ja tasoisille harrastajille löytyy vaihtoehtoja. Aikuisten kursseille voivat osallistua itsenäisesti myös yli 16-vuotiaat nuoret. Lapsille ja nuorille suunnatut kurssit löytyvät opinto-oppaasta omasta osiosta.

Lukuvuoden aikana järjestetään myös ilmaisia luentoja, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Ilmoittautuminen

Lukuvuoden 2023-24 kursseille ilmoittautuminen alkaa 17.8. klo 18. Voit ilmoittautua verkossa osoitteessa opistopalvelut Loimaa tai puhelimitse p. 050 311 4691.
Kursseille voi ilmoittautua ympäri vuoden, avoinna olevat kurssiohjelmat löytyvät opistopalvelut Loimaa -sivulla.

Opinto-opas löytyy myös heti luettavaksi Työväenopiston sivuilta, linkeistä, pdf-tiedostona.

Tervetuloa Loimaan työväenopiston kursseille virkistymään, oppimaan ja keräämään voimia arkeen!