Miljoona roskapussia -kampanja

13.5.2024

Kerätään yhdessä miljoona roskapussia

Viime vuonna kampanjassa kerättiin yli 200 000 pussillista roskaa. Nyt yritetään uudestaan ja pyritään kasvattamaan pottia - tähdätään miljoonaan roskapussiin! Kerää roskat reitiltäsi ja merkitse ne roskalaskuriin.

Ylen kampanja haastaa suomalaiset jo toistamiseen keräämään miljoona pussillista roskia! Näihin siivoustalkoisiin on lupautunut mukaan jo 209 kuntaa ja kaupunkia sekä joukko järjestöjä ja yhteisöjä. Kampanjan virallisena kummina toimii Mikko ”Peltsi” Peltola.

Kampanja on alkanut maanantaina 15.4.2024 klo 9 ja se päättyy keskiviikkona 5.6.2024 klo 20. Vielä ehtii siis osallistua mukaan!

Miljoona roskapussia -kampanjaan voi osallistua jokainen eikä kampanjaan tarvitse erikseen ilmoittautua. Tule siis mukaan yksin tai yhdessä perheen tai kaveriporukan kanssa!

Kerätyt roskapussit merkitään laskuriin sen paikkakunnan kohdalle, mistä roskapussit on kerätty. Laskuri päivittyy kerran päivässä 15.4. klo 9 alkaen. Luvassa on siis yhteisen hyvän lisäksi todellinen kisa Suomen paikkakuntien välillä! Laskuri löytyy osoitteesta yle.fi/miljoonaroskapussia.