25.4.2024

LiikUn Haastepyöräily alkaa 1.5.

LiikUn haastepyöräily -kampanja vapusta juhannukseen haastaa kaikki pyöräilemään niin koulumatka-, työmatka- kuin vapaa-aika pyöräilyyn.

Kampanjan tavoitteena on kannustaa pyöräilemään kaikenikäisiä ja -kuntoisia pyöräilijöitä sekä samalla osallistumaan kuntakisaan oman kunnan sarjassa. Laitetaan kaikki pyörät pyörimään!

LiikUn Haastepyöräilyn peruskampanja on 1.5.–23.6.

Mobiilikirjaus ensisijainen, mutta lomakkeen täyttäjien tulee palauttaa lomakkeet viimeistään maanantaina 25.6. Vesihovin kassalle tai kirjastoihin.

Loimaan oma jatkokampanja 24.6.–31.8.

Suorituksen voi tehdä millä pyörällä vaan, kuten perinteisellä polkupyörillä, sähköpyörällä, tandempyörällä, kickbikellä jne…

Mobiilikirjaus

Kirjaukset hoidetaan mobiilikirjauksina ja suoritus merkitään kilometreinä. Mobiilikirjaukseen voi merkitä kyseisenä päivänä suoritetun matkan (ei viikon kokonaistulosta)

Lataa mobiilisovellus Android Google Play / Apple App Store -kaupasta nimellä Haastepyöräily.

Mobiilikirjausohjeet

Kirjaaminen pyöräilykorttiin

Vaihtoehtoisesti voi myös tulostaa/ladata pyöräilykortin, johon voit kirjata päivittäisen kilometrimäärän. Pyöräilykortteja on myös saatavilla Vesihovista.

Tulostettava suorituskortti

Arvonnat

Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Loimaan kaupungin pääpalkintona on Melliläjärven rantasaunan ja takkatuvan käyttövuoro. Lisäksi arvotaan muita palkintoja.

Kampanjasta lisää tietoa Liikun Haastepyöräily -sivulla.

Video mobiilisovelluksen lataamisesta ja käytöstä (Youtube)

Kuvat LiikU ry.

#LiikUHaastepyöräily #LiikkuenLäpiVuoden

LiikU Haastepyöräily logo.