Yritysrahoitus- ja tuet

 Ajankohtaista!

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta rahoitettavat yritystuet

Yritystukipäätöksiä on alkanut tulla huhtikuussa 2016. Ensimmäiset yritystukipäätökset 

        paperilla, mutta sittemmin sähköisenä.    


Yritysrahoitus ja –tuet

Yritysten eri kehittämisavustuksista - mm. aineellisiin ja aineettomiin investointeihin sekä muihin kehittämistoimenpiteisiin -  ja rahoitusvaihtoehdoista (lainat ja takaukset) löydät taustatietoa yllä olevasta linkistä.


Varsinais-Suomen Jokivarsikumppanit ry

Paikallinen Leader -toimintaryhmä aktivoi ja rahoittaa maaseudun mikroyritysten kehittämistä monella yritystukityypillä. Mikroyrityksellä tarkoitetaan alle 10 henkilön yritystä, jonka vuosiliikevaihto tai taseen loppusumma on enintään 10 miljoonaa euroa.


Yrityksen kehittämispalvelut

ELY (Elinkeino-, ympäristö- ja liikenne) -keskusten  uudet konsultointi- ja koulutuspalvelut mahdollistavat pk-yrityksellesi huippuluokan asiantuntijoiden avun, jos haluat kehittää liiketoimintaasi, kasvaa, uudistua tai kansainvälistyä. Palvelu räätälöidään yrityksesi tarpeisiin, haku on vaivatonta, toiminta nopeaa ja tehokasta. 

Olitpa vasta perustamassa yritystä tai kehittämässä jo toiminnassa olevaa, käy yritysneuvojan kanssa hyvissä ajoin läpi yrityksesi suunnitelmat. Ne voivat mahdollistaa jonkin rahanarvoisen tuen!  Perusneuvonta on maksutonta ja luottamuksellista.

 

päivitetty: 29.11.2016