Kojonkulman ryhmäperhepäiväkoti

Ryhmis toimii Kojonkulman koululla, entisissä luokkatiloissa. Käytössämme on kaksi huonetta, joista isompi toimii ruokailu- ja leikkitilana. Pienemmässä huoneessa on lapsille kaappisängyt lepohetkiä varten, muun ajan käytämme tilaa leikkeihin sekä luku- ja musiikkituokioihin. Käytössämme on myös tilava eteinen.

Ulkoilu tapahtuu entisen ryhmiksen turvallisella, aidatulla piha-alueella.

Teemme yhteistyötä myös koulun väen kanssa. Vuosittain vietämme muun muassa yhteistä sadonkorjuujuhlaa, jonne myös vanhemmat ja isovanhemmat ovat tervetulleita.

Ryhmiksemme arvoja ovat kodinomaisuus, turvallisuus, kiireettömyys ja avoimuus. Arvostamme lasten omaa leikkiä ja annamme sille aikaa. Pidämme tärkeänä yhteistyötä vanhempien kanssa.

Ohjattu toiminta toteutuu perushoidon lomassa ja se suunnitellaan lasten tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Joka kuukaudelle on oma toimintasuunnitelmansa, jota noudatamme kädentöissä, liikunnassa, leikeissä ja muussa toiminnassamme.

Haluamme tarjota lapsille turvallista hoitoa sekä yhdessä tekemisen ja kokemisen riemua leikin, laulun, lorujen, satujen, liikunnan ja kädentaitojen parissa.