Perheohjaus

Kaikilla lapsiperheillä on elämänvaiheita, jolloin arki on raskaampaa. Voi jopa tuntua, että omat voimavarat eivät riitä arjen pyörittämiseen. Varhaiskasvatuksen perheohjaus tarjoaa perheille tukea arjen sujumiseen sekä vanhemmuuden, lasten kasvatuksen ja parisuhteen haasteisiin.

Tapahtumia ja toimintaa

Lapsiperheiden aamukahveet Mellilän nuokkarilla 24.3. alkaen

Mellilän nuokkari, Asemantie 7, Mellilä.
torstaisin 24.3. lähtien klo 9-11.

Toivotamme kaikki alle kouluikäisten lasten perheet tervetulleiksi aamukahveelle torstai aamupäivisin Mellilän nuokkarille. Aamupalan ohessa jutustellaan erilaisista vanhemmuuteen ja lapsiperhearkeen liittyvistä teemoista, leikitään vuorovaikutusleikkejä ja puuhataan muuta mukavaa. Aamukahveet on maksuton tilaisuus.

Aamukahveet jatkuvat keväällä seuraavina päivinä  24.3, 31.3, 7.4, 21.4, 28.4, 5.5, 12.5. ja 19.5.

Perhekerhot

Uutta ryhmätoimintaa aloitellaan ensi syksyna ja siitä ilmoitetaan myöhemmin.

Pyydä tukea tai apua

Tarvitsetko sinä tai perheesi tukea tai apua nykyisessä elämäntilanteessa? Ota rohkeasti yhteyttä!

Perheohjauksen Pyydä tukea tai apua -lomake

Täytä alla oleva lomake, niin Loimaan varhaiskasvatuksen kuraattori vastaa kysymykseesi tai tuen-/ avunpyyntöösi mahdollisimman nopeasti. Voit myös täyttää vain nimesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi yhteydenottoa varten.

Lomakkeella lähettämiäsi tietoja käsittelee varhaiskasvatuksen kuraattori. Tapaamisiin liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan Aura järjestelmään ilman tunnistetietoja. Kirjaukset näkyvät vain varhaiskasvatuksen kuraattorille, eikä tapaamisista synny asiakkuutta.

Olemme tukenasi kasvatustehtävässä – vanhemmuudesta ei tarvitse selviytyä yksin!