Perheohjaus

Kaikilla lapsiperheillä on elämänvaiheita, jolloin arki on raskaampaa. Voi jopa tuntua, että omat voimavarat eivät riitä arjen pyörittämiseen. Varhaiskasvatuksen perheohjaus tarjoaa perheille tukea arjen sujumiseen sekä vanhemmuuden, lasten kasvatuksen ja parisuhteen haasteisiin.

Tapahtumia ja toimintaa

Leikkipuisto- ja vaunutreffit

Kaikille avoimet, koronan vuoksi tauolla olleet, maksuttomat leikkipuisto- ja vaunutreffit lapsiperheille jatkuvat Loimaalla toukokuussa 2021. Katso tarkemmat tiedot ja ohjelma uutisesta.

Perhekerhot

Perhekerhoja ei enää tänä keväänä ja kesänä ole. Uutta ryhmätoimintaa aloitellaan syksyllä ja siitä ilmoitetaan myöhemmin.

Pyydä tukea tai apua

Tarvitsetko sinä tai perheesi tukea tai apua nykyisessä elämäntilanteessa? Ota rohkeasti yhteyttä!

Perheohjauksen Pyydä tukea tai apua -lomake

Täytä alla oleva lomake, niin Loimaan varhaiskasvatuksen kuraattori vastaa kysymykseesi tai tuen-/ avunpyyntöösi mahdollisimman nopeasti. Voit myös täyttää vain nimesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi yhteydenottoa varten.

Lomakkeella lähettämiäsi tietoja käsittelee varhaiskasvatuksen kuraattori. Tapaamisiin liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan Aura järjestelmään ilman tunnistetietoja. Kirjaukset näkyvät vain varhaiskasvatuksen kuraattorille, eikä tapaamisista synny asiakkuutta.

Olemme tukenasi kasvatustehtävässä – vanhemmuudesta ei tarvitse selviytyä yksin!