Päivähoitoon hakeminen

AVOIMET OVET PÄIVÄKODEISSA JA RYHMIKSISSÄ
Ke 26.2. klo 9-11 ja klo 14-16
Tervetuloa!

Loimaan kaupungin vapautuvien varhaiskasvatuspaikkojen haku 1.8.2020 alkavalle toimintakaudelle ja ilmoittautuminen 17.8.2020 alkavaan esiopetukseen sekä varhaiskasvatuksen jatkuminen nykyisessä hoitopaikassa.

Hakuaika 24.2-1.3.2020

Varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen ilmoittautumiseen suositellaan käytettävän ensisijaisesti sähköistä palvelua oheisesta linkistä.

Ennen hakulomakkeen täyttämistä luethan myös oheiset sähköisen haun ohjeet.

Hakemuksen voi tehdä myös erillisellä paperilomakkeella, jonka voi tulostaa tältä sivulta tai saada päivähoitotoimistosta ja päiväkodeista. Palauta hakemuslomake päivähoitotoimistoon osoitteeseen: Kanta-Loimaantie 7, PL 129, 32210 Loimaa.

Jokaisesta uudesta lapsesta, jolle haetaan päivähoitopaikkaa, tulee täyttää päivähoitohakemus.

Päivähoitopaikkoja voi hakea ympäri vuoden hoidon tarpeen alkamisen mukaan, kuitenkin viimeistään neljä kuukautta ennen päivähoidon alkamista. Mikäli päivähoidon tarve johtuu äkillisestä työllistymisestä tai koulutuksesta, on paikkaa haettava niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen hoidon tarvetta.

Päivähoitopaikan muutosta haluavien tulee myös hakea hoitopaikkaa ja täyttää hakemus. 

Esiopetukseen ilmoittaudutaan sähköisesti täyttämällä esiopetukseen ilmoittautuminen.  Esiopetuksen lisäksi tarvittavaa päivähoitoa eli päivähoitopaikkaa haetaan erikseen sähköisellä päivähoitohakemuksella.