Hakeminen

Esiopetukseen ilmoittaudutaan sähköisesti täyttämällä esiopetukseen ilmoittautuminen.  Mikäli tarvitset lapsellesi esiopetuksen lisäksi päivähoitopaikan, se pitää hakea erikseen sähköisellä hakemuksella. Ennen hakulomakkeen täyttämistä lue ohesta löytyvä sähköisen haun ohjeistus.

Hakemuksen voi tehdä myös erillisellä paperilomakkeella, jonka voi tulostaa tältä sivulta tai saada päivähoitotoimistosta ja päiväkodeista. Palauta hakemuslomake päivähoitotoimistoon osoitteeseen: Kanta-Loimaantie 7, PL 129, 32210 Loimaa.

Toimita tulotiedot päivähoitotoimistoon lapsen hoitosuhteen alettua mahdollisimman pian, viimeistään neljän viikon kuluttua.

Esiopetus on päiväkotikohtaisesti kello 8.00–13.30 välisenä aikana 4 tuntia. Varhaiskasvatusta ja esiopetusta järjestävät yksiköt kaudelle 2020-2021 vahvistetaan keväällä.

Esiopetukseen kuljetus

Esiopetuksen kuljetusta haetaan myös hakuviikolla ja lomake palautetaan koulutoimistoon sähköpostitse maarit.ylenius@loimaa.fi tai osoitteeseen:

Loimaan kaupunki / Koulutoimisto
Kanta-Loimaantie 7
32210 Loimaa

Esikoululainen on oikeutettu maksuttomaan kuljetukseen, mikäli koulumatka on yli 3 km. Kuljetus järjestetään ensisijaisena koulupaikkana osoitettuun esiopetuspaikkaan. Kuljetuksen hakulomake löytyy ohesta tältä sivulta. Tiedustelut kuljetuksista: Maarit Ylenius 02 761 1202