Ilmoittautuminen esiopetukseen

Esiopetukseen ilmoittaudutaan sähköisen palvelun kautta oheisesta linkistä.

Ennen ilmoittautumista, luethan myös oheiset sähköisen haun ohjeet.

Mikäli ei omista pankkitunnuksia, voi esiopetukseen ilmoittautumisen tehdä kirjallisesti oheisella lomakkeella ja palauttaa sen päivähoitotoimistoon osoitteeseen: Kanta-Loimaantie 3, PL 9, 32201 Loimaa.

Mikäli tarvitset lapsellesi esiopetuksen lisäksi hoitopaikan (osapäivähoito), se pitää hakea erikseen varhaiskasvatuksen sähköisellä hakemuksella. Tietoa hoitopaikan hakemisesta sekä linkit ja lomakkeet löytyvät varhaiskasvatuksen sivuilta.

Esiopetus on päiväkotikohtaisesti kello 8.00–13.30 välisenä aikana 4 tuntia. Varhaiskasvatusta ja esiopetusta järjestävät yksiköt kaudelle 2020-2021 vahvistetaan keväällä.

Esiopetukseen kuljetus

Esiopetuksen kuljetusta haetaan myös hakuviikolla ja lomake palautetaan koulutoimistoon sähköpostitse maarit.ylenius@loimaa.fi tai osoitteeseen:

Loimaan kaupunki / Koulutoimisto
Ylistaronkatu 36
32200 Loimaa

Esikoululainen on oikeutettu maksuttomaan kuljetukseen, mikäli koulumatka on yli 3 km. Kuljetus järjestetään ensisijaisena koulupaikkana osoitettuun esiopetuspaikkaan. Kuljetuksen hakulomake löytyy ohesta tältä sivulta. Tiedustelut kuljetuksista: Maarit Ylenius 02 761 1202