Varattavat tilat


Elers-huone

Elers-huoneen voi varata loimaalaisten yhdistysten kokoontumistilaksi. Tilaan mahtuu noin 20 henkeä. Tila soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Tilassa on projektori, vankokangas, kaiuttimet ja langaton internet-yhteys. Myös liitu- ja valkotaulu ovat käytettävissä. Tilassa on vesipiste ja kahvinkeittimen saa käyttöön tarvittaessa. Tila on käytössä vain kirjaston aukioloaikana.

Varaustiedustelut
Pääkirjasto
02 761 1220
kirjasto(at)loimaa.fi


Kokoushuone (Mellilän kirjasto)


Kokoushuoneen voi varata loimaalaisten yhdistysten kokoontumistilaksi. Tilaan mahtuu noin 15 henkeä. Tila soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Tilassa on langaton internet-yhteys. Tilassa on kahvinkeittomahdollisuus.

Varaustiedustelut
Mellilän kirjasto
02 761 1229
mellilan.kirjasto(at)loimaa.fi


Näyttelytilat


Pääkirjastossa ja Alastaron kirjastossa on mahdollisuus järjestää näyttelyitä. Kirjasto valitsee näyttelyt hakemusten mukaan. Näyttelytiloista ei peritä maksua. Näyttelyaika on yleensä neljä viikkoa.

Näyttelyn järjestäjä pystyttää ja purkaa näyttelynsä sekä tekee tiedotusmateriaalinsa itse. Kirjasto tiedottaa näyttelyistä oman tiedotuksensa yhteydessä. Kirjasto ei osallistu näyttelykustannuksiin. Vastuu näyttelyn aineistosta on näyttelyn järjestäjällä.

Pääkirjasto
lasivitriini lev. 90 cm, kork. 170 cm, syv. 40 cm, kolme lasihyllyä, lukittava ja valaistu
näyttelyseinä lev. 200 cm, kork. 110 cm

Alastaron kirjasto
näyttelyseinä lev. 8 m

Lisätiedustelut ja varaukset

Pääkirjasto
02 761 1220
kirjasto(at)loimaa.fi

Alastaron kirjasto
02 761 1226
alastaron.kirjasto(at)loimaa.fi

päivitetty: 24.9.2018