Alastaro-halli

Vahvalantie 4, 32440 Alastaro
Alastaron keskustassa yläkoulun ja kirjaston läheisyydessä on Alastaron liikuntahalli. Halli on 3-osaan jaettava, jossa rajamaalaukset lento- ja koripalloon sekä salibandyyn ja futsaliin. Halli sopii myös erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.
Yläkerrassa on maksuton kuntosali yli 15- vuotiaille. Alle 15-vuotiaat voivat käydä kuntosalilla huoltajan seurassa.

Kojonkulman liikuntahalli Ahjo

Kojonperäntie 36, 32250 Kojonkulma
Hyvän yhteystyön tuloksena Kojonkulman koulun yhteyteen on rakennettu monitoimitila/liikuntahalli, joka on kyläläisten aktiivisessa käytössä ympäri vuoden.
Erinomaiset mahdollisuudet hankkia edullisesti oma hallivuoro vaikka oman kaveriporukan iloksi. Ahjosta lisää Kojonkulma.fi -sivuilta.

Loimaan liikuntahalli

Puistokatu 16, 32200 Loimaa
Liikuntahallimme on Loimaan Hurrikaanin ja Lokoko Bisonsien kotihalli. Täällä pelataan heidän liigan kotiottelut. Halli on jaettavissa kolmeen yhtä suureen osaan. Ja kentältä löytyvät rajamaalaukset myös futsalin, salibandyn ja sulkapallon pelaamiseen.

Peili-/monitoimisali soveltuu jumppien yms. järjestämiseen. Sieltä löytyvät myös voimistelurekit, renkaat ja köydet, puolapuut ja patjat.           

Juoksusuora on neliratainen, 50 metriä pitkä, jonka toisessa päässä pituushyppypaikka sekä yleisurheilun heittolajien harjoitteluun soveltuva heittopaikka.
Kahviotila soveltuu esim. kokousten pitopaikaksi.

Mellilän palloiluhalli

Melliläntie 65, 32300 Mellilä
Mellilän palloiluhalli sijaitsee Mellilässä Asemanseudun koulun kanssa samassa pihapiirissä. Halli sopii hyvin lentopallon ja koripallon harrastamiseen. Lattiassa koripallon ja lentopallon rajaviivat. Halli sopii myös erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Metsämaan Kalliohovi

Metsämaantie 618, 32270 Metsämaa
varaukset: Teppo Tanni p. 050-5956189

Kalliohovi on Metsämaan Urheilijoiden rakennuttama urheiluhalli. Kalliohovissa toimii kouluaikoina koululaisten ruokailu. Sisäliikuntakautena niin koululaiset kuin päiväkotilaisetkin käyttävät liikuntasalin palveluja.
Kalliohovi toimii myös juhlapaikkana, jossa voidaan järjestää juhlia laidasta laitaan. Halliin mahtuu kerralla n.500 juhlijaa.
Kalliohovista löytyy myös pienimuotoinen kuntosali, jossa on monipuoliset laitteet. Laitteet on hankkinut Loimaan liikuntatoimi, joka myös ylläpitää kuntosalia, kuntosali on maksuton käyttäjille.
Hallin käytöstä vastaa Metsämaan Urheilijat, jolta hallia voi varata myös yksityiseenkin käyttöön, Metsämaan Urheilijoiden sivuilta.