22.5.2023

Vastaa kyselyyn: Miten kehittäisit kaupungin keskustaa?

Asumisen teemavuoden toukokuun kyselyssä pohditaan Kauppatorin ja keskustan alueen kehittämistä. Vastaa kyselyyn 23.-31.5.2023.

Asumisviihtyvyyden kannalta kaupungin eri alueiden kehittäminen on tärkeä prosessi. Toisinaan kyse saattaa olla pienestä, suurta huomioita herättävästä asiasta tai laajemmasta, monimuotoisesta kehittämisestä. Prosessi on kuitenkin usein pitkäjänteistä ja jopa vuosia kestävää työtä.

Loimaan kaupungin keskustan kehittämisessä mietitään keskustan kilpailukyvyn, viihtyvyyden ja houkuttavuuden vahvistamista. Osa olemassa olevista suunnitelmista on useamman vuoden takaa ja osa niistä on jo toteutettu. Jotta keskustan aluetta päästään jatkokehittämään, suunnitelmia tullaan päivittämään.

Päivittämiseen liittyen toukokuun kyselyssä on aiheena kaupungin keskustan, Kauppatorin ja lähialueen kehittäminen. Mitä toimintoja toivoisit puistoon, Kauppatorille ja rantaan? Millä toimenpiteillä keskustasta saataisiin elävämpi ja viihtyisämpi?

Linkki kyselyyn on avoinna 23.-31.5. Kirjastoista (Alastaro, Hirvikoski, Loimaa, Mellilä) ja Vesihovista on saatavissa paperiset vastauslomakkeet.

Lue lisää asumisen vuoden kyselyistä.