25.3.2022

Varhaiskasvatuspaikkojen haku ja esiopetukseen ilmoittautuminen

Loimaan kaupungin varhaiskasvatuspaikkojen haku 1.8.22 alkavalle toimintakaudelle ja ilmoittautuminen 16.8.22 alkavaan esiopetukseen on 4.4.-8.4.22.

Loimaan kaupungin varhaiskasvatuksessa on otettu käyttöön uusi sähköinen Daisy -asiointipalvelu, jonka kautta haetaan varhaiskasvatuspaikkaa sekä ilmoitetaan muutokset. Palvelun käyttö vaatii vahvan tunnistautumisen joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Sähköisesti voi ilmoittaa myös muutokset kuten: toiveen varhaiskasvatuspaikan siirrosta, tuntirajavalinnan muutokset, osoitetietojen muutokset, varhaiskasvatuspaikan irtisanomisen (irtisanomisilmoitus), ja tuloselvityksen.

eDaisy sähköinen haku ja muutosilmoitukset

Mikäli tarvitset neuvoa sähköisen palvelun käytössä, ota yhteyttä varhaiskasvatuksen palvelusihteereihin Laura Torkki p. 050 311 4601 tai Oili Riikonen (1.4. alkaen Sami Salmi) p. 050 311 4600.
Jos et pysty tekemään palvelun vaatimaa vahvaa tunnistautumista, ota yhteys varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen.

Lisätiedot ja tarkemmat ohjeet löytyvät sivulta Haku Varhaiskasvatukseen.

Esiopetukseen ilmoittautuminen ja kuljetus

Esiopetusta on päiväkotikohtaisesti kello 8-13 välisenä aikana 4 tuntia. Varhaiskasvatusta ja esiopetusta järjestävät yksiköt kaudelle 2022-2023 vahvistetaan myöhemmin keväällä.

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Esiopetukseen ilmoittaudutaan sähköisesti uuden eDaisy-palvelun kautta. eDaisy-palvelun käyttö vaatii vahvan tunnistautumisen joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palvelussa voi hakea samalla kertaa lapsen esiopetuspaikan lisäksi myös osapäivähoitopaikkaa.

Sähköisesti voit ilmoittaa myös muutokset kuten: toiveen varhaiskasvatuspaikan siirrosta, tuntirajavalinnan muutokset, osoitetietojen muutokset, varhaiskasvatuspaikan irtisanomisen (irtisanomisilmoitus) ja tuloselvityksen.

eDaisy Loimaa sähköinen haku ja muutosilmoitukset

Mikäli tarvitset neuvoa sähköisen palvelun käytössä, ota yhteyttä varhaiskasvatuksen palvelusihteereihin Laura Torkki p. 050 311 4601 tai Oili Riikonen (1.4. alkaen Sami Salmi) p. 050 311 4600.
Jos et pysty tekemään palvelun vaatimaa vahvaa tunnistautumista, ota yhteys varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen

Haku esiopetuksen kuljetukseen

Esikoululainen on oikeutettu maksuttomaan kuljetukseen, mikäli koulumatka on yli 3 km. Kuljetus järjestetään ensisijaisena koulupaikkana osoitettuun esiopetuspaikkaan. Kuljetusta haetaan esiopetukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja ja kuljetuksen hakulomake sivulla Ilmoittautuminen esiopetukseen

Kaksivuotinen esiopetuskokeilu

Kaksivuotinen esiopetuskokeilu jatkuu ensi syksynä, jolloin aloittavat vuonna 2017 lapset. Ensi syksyn kokeiluryhmiin kuuluvien lasten vanhemmille lähetetään tietoa lähiaikoina. Varhaiskasvatuspaikat, joista lapsia osallistuu esiopetuskokeiluun ovat Loimaalla edelleen samat kuin nyt. Opetus- ja kulttuuriministeriön tutkijat ovat valinneet yksiköt kokeiluun mukaan satunnaisotannalla.