14.10.2020

Vapaa-aikapalveluiden kohdeavustusten hakeminen järjestöjen ja ryhmien toimintaan

Loimaan kaupungin vapaa-aikapalveluiden kohdeavustukset ovat haettavissa 15.11.2020 asti.

Kohdeavustukset haetaan sähköisesti Avustusverkon sivuilta. Hakuaika päättyy 15.11.2020 klo 15.00.

Kulttuuri- ja nuorison kohdeavustushakemuksen voi tehdä myös kirjallisena hakulomakkeella, mikäli sähköinen haku ei onnistu avustusverkon kautta. Hakemukset liitteineen tulee toimittaa sivistysvaliokunnalle osoitettuna, Ylistaronkatu 36, 32200 Loimaa 15.11.2020 kello 15.00 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Kulttuuripalveluiden kohdeavustukset
Kulttuuripalveluiden kohdeavustuksia myönnetään kulttuurityötä tekeville yhdistyksille, yhteisöille, työryhmille sekä yleishyödyllisille järjestöille, jotka harjoittavat kulttuuritoimintaan liittyvää sivistys-, koulutus-, monikulttuurisuus-, kansainvälisyys-, tai näihin verrattavaa toimintaa.

Nuorisopalveluiden kohdeavustukset
Nuorisopalveluiden kohdeavustuksia voidaan myöntää rekisteröimättömälle nuorten ryhmälle. Avustusta voi hakea esimerkiksi tapahtuman järjestämiseen, kalustohankintaan, matkakustannuksiin tai uuden toiminnan aloittamiseen starttirahaksi.

Liikuntapalveluiden kohdeavustukset
Liikuntapalveluiden kohdeavustuksia voidaan myöntää paikallisille rekisteröidyille liikunta- ja urheilujärjestöille, sekä alueellisten erityisliikuntaa tarjoavien rekisteröidyn järjestöjen liikunta-, valmennus-, kilpailu- ja ohjaustoimintaan.
Liikuntapalveluiden kohdeavustuslomake avautuu 15.10. osoitteessa avustusverkko.fi

Avustusten myöntämisperusteet
Avustusten hakulomake