14.1.2022

Uusi talviliikkuja -kampanja on startannut 10.1.22

Loimaan kaupunki on mukana LiikUn Talviliikkuja -kampanjassa, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Kampanja-aika 10.1.-31.3.2022.

Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan ja liikuntamuotoja on 8 erilaista. Kirjaukset tehdään pääasiassa mobiili- tai nettisovelluksen kautta.

Kirjauksia voi tehdä talven ulkoliikuntalajeista: hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu ja retkiluistelu. Eli huono talvi tai lumitilannekaan ei siis estä liikkumista ja osallistumista!

Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Pääsääntöisesti kirjaukset tehdään mobiili- tai nettikirjauksina, mutta osassa kunnissa on käytössä liikuntakortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena.

Ilmainen mobiili- ja nettisovellus

Mobiili- ja nettisovellus on käyttäjille ilmainen sovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat suoritukset, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin, josta näkee suoritusmäärät kunnittain reaaliajassa.

Sovelluksesta on tehty mahdollisimman helppo ja yksinkertainen, jota voi käyttää kaikenikäiset henkilöt. Ensimmäisellä kerralla kirjataan omat tiedot ja tämän jälkeen voi Talviliikkuja -logon tallentaa puhelimen näytölle, josta pääsee tekemään jatkossa kirjaukset helposti ja nopeasti. Tietokoneella sovellukseen pääsee nopeasti sovelluslinkin kautta.

Tarkemmat kampanjatiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/talviliikkuja.

Muut kirjaustavat – Liikuntakorttikirjaus

Voit myös merkitä liikuntasuorituksesi Liikuntakorttiin, mikäli netti-/mobiilikirjaus ei ole sinun juttusi.
Liikunta/suorituskortin voit ladata tästä.
Vain yksi merkkaus/ liikuntakerta – Älä siis merkkaa samaa matkaa netti-/mobiilikirjaukseen ja liikuntakorttiin!
Palauta liikunta-/suorituskortti 5.4.22 mennessä Vesihoviin.

Talviliikkuja -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Tule mukaan Talviliikkuja -kampanjaan !

mummo potkukelkalla