28.8.2020

Saviseutu liikkuu -kävelykampanja alkaa

Kaikki mukaan vauvasta vaariin, muksusta mummoon - ja koirat myös! Kävellen, sauvoilla tai ilman, hölkäten tai juosten… kaikki lasketaan! Haasteaika 1.9.-31.12.2020.

Tule mukaan Saviseudun kuntien kävelykampanjaan ja kohota kuntoasi kevyesti kävellen. Kävely on yksi parhaista päivittäisistä harjoituksista, joka kohentaa yleiskuntoa ja pitää huolta verenkiertoelimistöstä, keuhkoista ja lihaksista huomattavan pienellä vaivalla. Jo puolen tunnin kävelyllä saat lisää tehoja ja jaksamista arkeesi.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Palkintoina mm. 10-kerranlippu Vesihoviin, 10-kerran lippu Hirvihovin kuntosalille ja muita urheilullisia palkintoja. 

Merkitse lomakkeeseen päivittäin kävellyt/ hölkätyt kilometrit. Palauta kaavake 15.1.2021 mennessä uimahalli Vesihoviin tai kirjastoon. Voit myös kirjata kilometrit myös sähköisesti. Lomakkeita saatavilla myös kirjastoista ja uimahalli Vesihovista.

Tulostettava lomake
Saviseutu liikkuu -sähköinen kirjaaminen

Saviseutu liikkuu -kampanjat ovat Saviseudun kuntien välinen kuntoilukisa! Haasteessa on mukana: Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää ja Pöytyä.