31.8.2021

Saviseutu liikkuu- kävelykampanja alkaa 1.9. ja pyöräilykampanja jatkuu 30.9. asti

Lähde liikkumaan syksyiseen luontoon kävellen tai pyöräillen! Saviseutu liikkuu -kävelykampanja alkaa 1.9. ja vielä ehtii osallistua myös pyöräilykampanjaan, joka jatkuu 30.9. asti.

Tule mukaan Saviseudun kuntien kävelykampanjaan ja kohota kuntoasi kevyesti kävellen. Kävelykampanjaan voit osallistua kävellen sauvoilla tai ilman, hölkäten tai juosten. Kaikki jaloin kulkemiset lasketaan.

Haasteaika 1.9.-31.12.2021.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja kuten 10-kerran lippu Vesihoviin ja 10-kerran lippu Hirvihovin kuntosalille sekä muita kivoja palkintoja. 

Merkitse lomakkeeseen päivittäin kävellyt tai hölkätyt kilometrit. Palauta kaavake 15.1.2021 mennessä virkistysuimala Vesihoviin tai Loimaan kirjastoihin. Tulosta lomake alla olevasta linkistä tai nouda lomake Vesihovista tai kirjastoista. Voit kirjata kilometrit myös sähköisesti.

Kävelyn sähköinen kirjaaminen
Kävelyn tulostettava lomake

Kävely on yksi parhaista päivittäisistä harjoituksista, joka kohentaa yleiskuntoa ja pitää huolta verenkiertoelimistöstä, keuhkoista ja lihaksista huomattavan pienellä vaivalla. Jo puolen tunnin kävelyllä saat lisää tehoja ja jaksamista arkeesi.

Lisätiedot 30.9. asti käynnissä olevasta pyöräilykampanjasta.

Lisätietoja liikuntapalveluiden Tapahtumat ja kampanjat -sivulla

Mukana kampanjassa myös lähikunnat Aura, Koski, Marttila, Oripää ja Pöytyä.