16.12.2021

Pop up- koronarokotuspäivä yli 70-vuotiaille 3.annoksen ottajille sekä kaikille yli 12-vuotialle 1. ja 2. annoksen ottajille Loimaan pääterveysasemalla 22.12.

Loimaan pääterveysasemalla annetaan koronarokotuksia ilman ajanvarausta yli 70-vuotiaille 3.annoksen ottajille sekä kaikille yli 12-vuotialle 1. ja 2. annoksen ottajille ke 22.12. klo 16:00-19:00.

Tällä hetkellä pääpaino 3. rokotuksissa on iäkkäiden ja riskiryhmien rokotuksissa. Tällä pop up -tapahtumalla halutaan tavoittaa erityisesti iäkkäämpää väestöä. Lisäksi haluamme tarjota 1. ja 2. rokotusannoksia kaikille yli 12-vuotialle.

Rokotustapahtumassa on käytössä Pfizer-BionTech Comirnaty- sekä Modernan –koronarokoteet.

Kolmatta annosta suositellaan 5-6 kuukautta toisen rokoteannoksen jälkeen. Rokotuspäivänä tulee olla kulunut vähintään viisi kuukautta toisesta annoksesta.

Huom! 1. ja 2. rokotteen annosväli on joko kansallisen THL:n suosituksen mukainen kuusi viikkoa tai se voi olla myös rokotevalmisteen myyntiluvan mukainen, mikäli on tarvetta saada rokotesuoja nopeasti (epidemiologinen tilanne, koronapassi). Lasten ja nuorten aikuisten (alle 30-vuotiaiden) rokotuksissa rokotusväli on pääsääntöisesti kuusi viikkoa, ellei tarvetta nopeampaan suojaan ilmene.

Rokotteena on Pfizer-BionTech Comirnaty –koronarokote, jonka myyntiluvallinen suositusannosvälistä 1. ja 2. annoksen välissä on kolme viikkoa, Modernan rokotteella neljä viikkoa.