31.3.2021

Pääsiäisen liikunta- ja leikkivinkit

Loimaan liikuntapalvelut on koonnut kaikille sopivia liikunta- ja leikkivinkkejä pääsiäiseen. Katso vinkit ja myös pääsiäisaiheinen liikuntavideo!

LEIKKI TEKEE HYVÄÄ, KAIKILLE.

Nyt on erinomainen hetki viettää laatuaikaa perheen kesken. Leikkimiseen kannattaa aikuistenkin heittäytyä mukaan. Liikkukaa, hassutelkaa ja hullutelkaa yhdessä! Liikunta tarjoaa vauhdikasta yhdessäoloa, iloa ja riemua, naurua ja läheisyyttä, elämyksiä, oivalluksia ja oppimista koko perheelle.

Palloleikit, juokseminen, kiipeily ja hyppely ovat esimerkkejä, joita lapset luontaisesti tekevät. Aina ei kuitenkaan jaksa lähteä ulos eikä tarvitsekaan. Monia juttuja voi tehdä myös kotona ja lapsen liikkumiselle kannattaa pyrkiä luomaan mahdollisuuksia. Jos esimerkiksi sohvalla ei saa pomppia, onko kotona jokin muu paikka, jossa saa hyppiä? Voiko jossain paikassa kiipeillä tai pallotella? 

Olemme koonneet vinkiksi pääsiäisaiheisia liikuntaleikkejä. Katso vinkkejä oheisesta videosta ja vinkkilistasta. Nappaa talteen ja nauttikaa yhdessä liikunnan riemusta!

Liikuntavinkkejä kaiken ikäisille

Liikkuminen ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää meille kaikille tänä aikana. Loimaan liikuntapalvelut on koonnut ikäryhmittäin muutamia videoita ja vinkkejä kuntoiluun sekä ideoita ulkoiluun.

Lähtisitkö kulttuurikuntoilun pariin bongailemaan keskustan kulttuurikohteita vai metsään retkelle tai frisbeegolf-radalle? Omalla pihallakin voi tehdä vaikka mitä, Suomen Ladun vinkkien mukaan. Nappaa esimerkkivinkeistä juuri sinulle ja teille sopivat tai keksikää itse ja lähtekää liikkumaan yhdessä perheen kanssa!