10.9.2020

Osallistuva budjetointi -asukastilaisuus ke 16.9. klo 17-19 Sarka-museolla

Osallistu budjetointiin! Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan Loimaan taloudesta ja mihin palveluihin haluaisit kaupungin keskittyvän.

Tarjoamme asukkaillemme mahdollisuuden osallistua talousarvion valmisteluun ja talouden tasapainottamiseen. Osallistuva budjetointi -asukastilaisuus järjestetään keskiviikkona 16.9. klo 17-19 Sarka-museolla (Vanhankirkontie 383, Loimaa).

Tilaisuudessa esitellään talouden kokonaistilannetta, suunnitelmia vuosille 2021–2024 sekä talouden tasapainotussuunnitelma. Tule keskustelemaan kaupungin palvelurakenteesta ja mihin palveluihin sinä haluaisit veroeurosi jatkossa keskittää.

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan.

Lue tiedote asukastilaisuudesta:
Loimaan kaupungin vuoden 2021 talousarvion valmistelu – asukastilaisuus

Muu materiaali lisätään tilaisuuden jälkeen kaupungin nettisisivuille kohtaan Talousarvio ja tilinpäätös.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tilaisuus streemataan, joten sitä on mahdollista seurata myös etänä oheisesta linkistä. Linkki alkaa toimia tilaisuuden alkaessa.

Tulethan vain terveenä tilaisuuteen. Tullessasi desinfioi kätesi ja muistathan turvavälit. Tilaisuuden järjestäjä on huomioinut voimassa olevat rajoitukset ja ohjeistukset. Korostamme jokaisen osallistujan vastuuta noudattaa THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita turvaväleihin, kokoontumisrajoituksiin, omaan terveydentilaansa ja hygieniaan liittyen, joilla viruksen leviämistä voidaan ehkäistä.

Tervetuloa vaikuttamaan yhdessä ja
viemään Loimaata kestävän kehityksen tielle!