11.10.2021

Osallistuva budjetointi -asukastilaisuus 12.10. klo 17-19 Myllykylän auditoriossa

Osallistu budjetointiin! Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan Loimaan taloudesta ja mihin palveluihin haluaisit kaupungin keskittyvän.

Tarjoamme asukkaillemme mahdollisuuden osallistua talousarvion valmisteluun. Osallistuva budjetointi -asukastilaisuus järjestetään 12.10. klo 17-19 Myllykylän auditoriossa (Myllykyläntie 8, Loimaa).

Tilaisuudessa esitellään talouden kokonaistilannetta ja talousarvion valmistelutilannetta vuosille 2022-2024. Tule keskustelemaan kaupungin palveluista ja siitä, mihin sinä haluaisit veroeurosi jatkossa keskittää. Erityisesti nyt kun sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät vuonna 2023 hyvinvointialueelle.

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan

Lue asukastilaisuuden tiedote

Muu materiaali lisätään tilaisuuden jälkeen kaupungin verkkosivuille Talousarvio ja tilinpäätös -sivulle.

Tilaisuus striimataan, joten sitä on mahdollista seurata myös etänä oheisesta linkistä. Linkki alkaa toimimaan tilaisuuden alkaessa.

Tulethan vain terveenä tilaisuuteen. Tullessasi desinfioi kätesi ja muistathan turvavälit. Tilaisuudessa on maskisuositus. Korostamme jokaisen osallistujan vastuuta noudattaa ohjeita, joilla koronaviruksen leviämistä voidaan ehkäistä.

Tervetuloa vaikuttamaan yhdessä
ja viemään Loimaata kestävän kehityksen tielle!