19.7.2023

Osallistu Mun Loimaa -valokuvakisaan!

Miten ikuistaisit Loimaata? Mikä sykähdyttää, mikä kiinnostaa? Mistä Loimaalla nautit? Osallistu asumisen teemavuoden valokuvakisaan ikuistamalla näkemyksesi Loimaasta. Kilpailu on käynnissä 2.5. – 31.8.2023.

Kuvauskohteena Loimaa

Kuvan kohde tulee olla Loimaaseen/loimaalaisuuteen liittyvä, esimerkiksi kuvaajan mielenkiintoon, harrastukseen, asumiseen ja elämiseen, maisemaan, tunnelmaan tai tapahtumaan. Kuva on otettava kilpailun ajankohdan aikana.

Valokuvakisan kuvia julkaistaan kuukausittain kaupungin verkkosivuilla ja somekanavissa. Lisätietoja osoitteessa: loimaa.fi/valokuvakisa.

Kolme parasta palkitaan

Valokuvakisaan voi osallistua maksimissaan viidellä kuvalla per kuvaaja. Syyskuussa koko kuvasato arvioidaan raadin kanssa ja valitaan kolme parasta. Palkintoina on 100 €, 60 € ja 40 € lahjakortit valittuun loimaalaiseen liikkeeseen.

Säännöt

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että Loimaan kaupunki saa täydet käyttöoikeudet kilpailuun osallistuviin kuviin ja tarinoihin ja voi käyttää niitä markkinoinnissaan mainiten kuvaajan nimen kuvan yhteydessä silloin, kun se on mahdollista.

  • Kisan tarkemmat säännöt löydät loimaa.fi/valokuvakisa -sivulta.
  • Kuvaajalla tulee olla täydet oikeudet kuvan ottamiseen ja julkaisemiseen. Kuvaaja vastaa siitä, että kuvassa mahdollisesti tunnistettavana esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvien sääntöjen mukaiseen julkaisemiseen. Kuva ei saa olla hyvän maun vastainen. Mikäli kuvissa esiintyy alaikäisiä lapsia, tulee esittää lasten huoltajan allekirjoittama kuvauslupa.
  • Kuvien toimitus osoitteeseen: markkinointi@loimaa.fi. Sähköpostin aihekenttään: valokuvakisa. Kuva lisäksi mainitse kuvan nimi, kuvan otospaikka, mahdollinen kuvaan liittyvä tarina sekä kuvaajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
  • Raati valitsee kolme parasta kuvaa. Valinta suoritetaan 30.9.2023 mennessä
  • Kuvaajalla säilyvät tekijänoikeudet kilpailuun lähettämiinsä kuviin. Kuvien luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty.