20.4.2023

Nuorille skeittirampit vuoden 2022 osallistuvan budjetoinnin rahoista

Valtuusto hyväksyi vuoden 2022 talousarvioon 10 000 euron määrärahan osallistuvaan budjetointiin. Vuoden 2022 aikana toteutettavaa osallistuvaa budjetointia päätettiin toteuttaa nuorisopalveluiden ja nuorisovaltuuston toimesta. Teemana oli lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen.

Loimaalaiset nuoret pääsivät itse vaikuttamaan omaan asuinalueeseensa ja vapaa-ajan viettoon liittyviin asioihin. Nuorille suunnatun kyselyn perusteella päätettiin hankkia kaksi skeittiramppia.

Skeittirampit Parkline Manual ja Parkline Stone 300 hankittiin tarjousvertailun perusteella Finture Oy:stä. Yritys tarjosi hinta-laatusuhteiltaan parhaan ja lisäksi kokonaisvaltaisen skeittipuistosuunnitelman Citynuokkarin eteen sillan alle. Citynuokkarin edessä on jo ennestään muutama vanha ramppi, joten uudet rampit lisäävät skeittauksen mahdollisuuksia. Ramppien asennus on tehty keväällä 2023.

Seuraava vaihe onkin korjata Citynuokkarin edessä olevia vanhoja ramppeja, joissa näkyy kovan käytön jäljet. Jatkossa myös mietitään koko alueen ja toiminnan uudistamista. 

Lisätietoja:

Katja Mäkelä, talousjohtaja
katja.makela@loimaa.fi, 050 478 3020

Lue lisää: loimaa.fi/osallistuva-budjetointi-2022