11.6.2020

Melliläjärven rannat ja toiminnot kutsuvat!

Melliläjärven uimarannalla uimakausi on jo alkanut. Rannalla ja sen läheisyydessä voi viettää aikaa myös erilaisten harrastusten parissa rantalentopallosta frisbeegolfiin vaikka koko päivän.

Melliläjärvi on puhdas ja kirkasvetinen tekojärvi, joka oheistoimintoineen on kesällä suosittu koko perheen uintipaikka. Uimarannalta löytyvät hyppytorni, lastenallas, wc-tilat, pukukopit ja ulkosuihku sekä rantakahvila, josta voi vuokrata myös pelivälineitä.

Ennen uintia voi ottaa hien irti kiertämällä järven ympäri kulkevan noin kilometrin pituisen kuntoradan tai pelaamalla frisbeegolfia 18 väyläisellä frisbeegolfradalla. Rannan läheisyydessä on myös kolme beach volley -kenttää.

Rantakahvila palvelee kävijöitä joka päivä kesäkuussa klo 12.00-18.00, pois lukien juhannuspäivän. Heinäkuussa aukioloajat hieman laajenevat. Kahvilasta voi ostaa pieneen nälkään suolaista ja makeaa, joten rannalla voi viipyä pidempäänkin. Voit myös vuokrata mm. rantalentopalloja, Mölkky-pelin, sup-lautoja ja frisbeegolfkiekkoja, jos omat eivät tulleet mukaan. Lisätietoja kahvilan aukiloajoista ja tarjonnasta: facebook.com/mellilänjärven rantakahvila

Kahvilarakennuksesta löytyvät myös wc-tilat, jotka ovat auki kahvilan aukioloaikoina. Muutoin rannalla on käytettävissä bajamajat.

Rannan parkkialueella on infotaulu, josta löytyvät rannan yhteystiedot ja ohjeita uimareille. Melliläjärven osoite: Huovintie 1, 32300 Loimaa.

Huomioittehan, että koirien vienti yleisille uimarannoille on järjestyslain mukaan kiellettyä. Koirien ulkoiluttaminen kytkettynä kuntoradalla on sallittua, kun muistaa korjata jätökset asianmukaisesti pussiin ja viedä jäteastiaan.

Tervetuloa uimaan ja viettämään aikaa Melliläjärvelle!

Katso tietoja myös Loimaan muista uimapaikoista.

Melliläjärven ilmakuvat: Ville Kankare