14.6.2021

Melliläjärven rannat ja toiminnot kutsuvat!

Melliläjärven uimarannalla uimakausi on alkanut ja myös rantakahvila on auki. Rannalla ja sen läheisyydessä viihtyy vaikka koko päivän uiden ja pelaillen biitsitunnelmassa kangasmetsän keskellä.

Melliläjärvi on puhdas, kirkasvetinen ja hiekkapohjainen tekojärvi, joka oheistoimintoineen on kesällä suosittu koko perheen uintipaikka ja nuorison viihtymiskeidas. Uimarannalta löytyvät hyppytorni, lastenallas, wc-tilat, pukukopit ja ulkosuihku sekä rantakahvila, josta voi vuokrata myös pelivälineitä.

Ennen uintia voi ottaa hien irti kiertämällä järven ympäri kulkevan noin kilometrin pituisen kuntoradan tai pelaamalla frisbeegolfia 18 väyläisellä frisbeegolfradalla. Rannan läheisyydessä on myös kolme beach volley -kenttää.

Rantakahvilan palvelut

Rantakahvila palvelee kävijöitä joka päivä kesäkaudella klo 11-19. Kahvilasta voi ostaa jäätelöä sekä pieneen nälkään suolaista ja makeaa. Vuokrattavana on pelejä ja vesiurheiluvälineitä kuten sup-lautoja, rantalentopalloja, Mölkky-peli ja frisbeegolfkiekkoja. Lisätietoja palveluista ja tarjonnasta Melliläjärven rantakahvilan Facebook-sivulta.

Kahvilarakennuksesta löytyvät myös wc-tilat, jotka ovat auki kahvilan aukioloaikoina. Muutoin rannalla on käytettävissä bajamajat.

Rannan parkkialueella on infotaulu, josta löytyvät rannan yhteystiedot ja ohjeita uimareille. Melliläjärven osoite: Huovintie 1, 32300 Loimaa.

Huomioithan, että koirien vienti yleisille uimarannoille on järjestyslain mukaan kiellettyä. Koirien ulkoiluttaminen kytkettynä kuntoradalla on sallittua, kun muistaa korjata jätökset asianmukaisesti pussiin ja viedä jäteastiaan.

Melliläjärven kirkasvetisen tekojärven rannalla viihtyy koko perhe, tervetuloa!

Tutustu myös Loimaan muihin uimapaikkoihin.