8.5.2020

Loimaan työväenopisto ja koronaepidemia

Saatuja ohjeistuksia ja suosituksia noudattaen opetushuoneistomme pysyvät suljettuina ainakin 31.7.2020 saakka. Tänä aikana ei myöskään etäopetusta järjestetä ja kaikkinainen toiminta opiston opetustiloissa on kielletty.

Loimaan työväenopiston opetustoiminta, näyttelyt ja muut tapahtumat on peruutettu 16.3.2020 alkaen ylläpitäjäkuntamme päätöksellä. Loimaan sivistystoimesta saadun ohjeistuksen mukaisesti ja valtioneuvoston suosituksia noudattaen opetushuoneistomme pysyvät suljettuina ainakin 31.7.2020 saakka. Tänä aikana ei myöskään etäopetusta järjestetä ja kaikkinainen toiminta opiston opetustiloissa on kielletty.

Koska syksyn koronatilannetta ja sen vaikutuksia opetuksen normaalimuotoiseen käynnistymiseen syyskuussa on tässä toistaiseksi mahdotonta arvioida, Loimaan työväenopisto selvittää, missä määrin opettajakunnallamme on tarvittaessa valmiuksia aloittaa osa syyspuolen kursseista vaikka etäopetuksena.

Opinto-ohjelma jaetaan toimialueemme kotitalouksiin viikolla 33, ja ilmoittautuminen syksyn opintoryhmiin tapahtuu normaalisti. Eli kannattaa ilmoittautua rohkeasti kursseille heti 19.8. alkaen. Kurssipaikan ehtii  perumaan vielä myöhemmin, jos epidemian takia ei haluakaan opetukseen osallistua. Ohjeet kurssipaikojen perumisesta löytyvät mm. painetusta opinto-ohjelmasta.