7.9.2020

Loimaan koronatilanne on pysynyt rauhallisena

Tiedotteeseen on koottu lyhyt katsaus koronatilanteesta ja toimenpiteistä Loimaalla.

Loimaan alueella koronatilanne on pysynyt rauhallisena kesän aikana. Loimaan kaupungilla koronatilannetta seurataan aktiivisesti ja kaupungin eri palvelualat toimivat vastuullisesti huomioiden THL:n yleiset, ajantasaiset ohjeistukset.

Jos sinulla on oireita, katso lisätiedot ja toimintaohjeet Loimaan kaupungin nettisivujen koronasivustolta.

Voit ladata puhelimeesi myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottaman Koronavilkku-sovelluksen, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Lisätietoja koronavilkku.fi -sivustolta.

Vähävaraisille loimaalaisille jaetaan kasvosuojia sosiaalitoimistosta. Kasvosuojat on tarkoitettu sellaisille henkilöille, jotka eivät pysty pitämään turvallista 1-2 metrin etäisyyttä arkisessa asioinnissaan. Vähävaraiset voivat hakea kasvosuojia Loimaan sosiaalitoimistosta toimiston aukioloaikana ma-pe klo 9.00-15.00.

Loimaan vapaa-aikapalveluissa tilat ovat auki sekä toiminnot ja ryhmät pyörivät normaalisti vastuullisuus huomioiden.

Varhaiskasvatuksessa ja kouluissa koronatilanne on Loimaalla rauhallinen ja erityisjärjestelyt tilojen ja toimintojen osalta on huomioitu. Lasten vanhemmat on informoitu Wilma-järjestelmän kautta. Lisätietoa varhaiskasvatuksen ja koulujen koronaohjeistuksista voit lukea myös tiedotteesta.

Syksyn aikana Loimaan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen ryhmämuotoisia toimintoja kuten erityisryhmien päivä- ja työtoimintoja aloitetaan voimassa olevien rajoitusten sallimissa rajoissa.

Toimitaan yhdessä vastuullisesti, niin saadaan koronatilanne kotiseudullamme pysymään rauhallisena!