18.2.2021

Loimaan kaupungin kuntosalit avautuvat 22.2. alkaen

Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri on lieventänyt koronarajoituksia 16.2.21 ja kaupungin kuntosalit voidaan avata jälleen maanantaina 22.2. tietyin rajoituksin.

Kuntosalien asiakasmäärää on rajoitettu. Kaupungin kunto- ja voimailusaleilla on kussakin eri määrä asiakaspaikkoja. Kuntosalien käyttäjien tulee noudattaa voimassa olevia koronaohjeistuksia ja tiloissa olevia ohjeita.

Hirvihovin kunto-ja voimailusali

Hirvihovin kunto-ja voimailusali on avoinna seuraavasti:

  • viikolla 8 ma-pe klo 9.30-19.00
  • 1.3. alkaen ma-pe klo 9.00-20.00

Kuntosalin asiakasmäärä on rajoitettu enintään 8 henkilöön. Alakerran voimailusalilla on sama rajoitus.
Jos kuntosalin sarja-/puolivuosikorttisi on vanhentunut koronasulun aikana, niin liikuntapalvelut jatkaa korttisi voimassaoloaikaa menetettyjen päivien verran. Tullessasi salille, varmista Vesihovin kassalta, että salilla on tilaa.

Mellilän kuntosali

  • avoinna avaimen lunastaneille päivittäin klo 7.00-21.00 
  • kävijärajoitus maksimissaan 6 henkilöä yhtä aikaa samassa tilassa

Urheilukeskuksen kuntosali

  • avoinna päivittäin klo 9.00–21.00
  • kävijärajoitus maksimissaan 8 henkilöä yhtä aikaa samassa tilassa

Alastaro-hallin kuntosali

Alastaro-hallin kuntosalikäyttäjät voivat hakea kulkukorttia, jolla pääsee kuntosalille. Vapaamuotoisen hakemuksen voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen: liikunta@loimaa.fi Laita hakemukseen nimi ja osoite sekä puhelinnumero. Kulkukortteja voidaan toimittaa viikolla 9.

Koronaohjeistus

Harjoitellessa tulee noudattaa kahden metrin turvavälejä. Asiakkaiden suositellaan käyttävän maskeja ja salihanskoja liikuntasuorituksen aikana.

Saleilta löytyy puhdistusainetta ja kertakäyttöisiä liinoja laitteiden desinfiointia varten. Käyttäjien tulee desinfioida käyttämänsä laitteen käytön jälkeen. Salien käyttöä tarkkaillaan ja rikkeitä havaittaessa sali voidaan tarvittaessa sulkea.

Liikuntapalvelut suosittelee, että harjoituksen maksimikesto olisi 60 minuuttia. Näin varmistamme mahdollisimman monen asiakkaan pääsyn harjoittelemaan näin poikkeusaikana.