17.1.2022

Loimaan kaupungin koronatiedote

Uimahalli Vesihovi ja kuntosalit avautuvat rajoitetusti.

Aluehallintoviraston 14.1.2022 uusien määräysten mukaan kuntosalien, yleisten saunojen, uimahallien ja kylpylöiden on mahdollista pitää tilansa auki asiakkaille terveysturvallisesti ajalla 17.1.-28.1.2022.

Loimaan kaupungin koronaryhmän linjaukset

Uimahalli Vesihovi ja Hirvihovin kunto- ja voimailusali avautuivat arkisin normaaleilla ja lauantaisin jopa pidennetyllä aukioloajalla. Ryhmätoimintaa voi järjestää uimahallissa vain 2003 ja myöhemmin syntyneille ja kuntoutuksen asiakkaille, joten vesijumppia ja vauvauinteja ei järjestetä 17.1.-20.1.2022. Vesihovin kävijämäärää voidaan tarvittaessa rajoittaa.

Hirvihovin kunto- ja voimailusalit ovat avoinna yksilöharjoitteluun Vesihovin aukioloaikoina rajoitetulla kävijämäärällä 8 kuntosalissa ja 8 voimailusalissa kerrallaan. Saleille ilmoittaudutaan Vesihovin kassan kautta. Aukioloajat löytyvät Vesihovin ja kaupungin liikuntapalvelujen -sivuilta, Sisäliikuntapaikat -> kuntosalit.

Alastaro-hallin kuntosali on avoinna kulkukortin lunastaneille. Maksimimäärä 10 henkilöä kerralla.

Mellilän kuntosali on avoinna avaimen lunastaneille. Maksimimäärä 6 henkilöä kerralla.

Urheilukeskuksen kuntosali on yleisöltä suljettu. Tilaa voivat käyttää ammattiurheilijat ja urheiluseurat vuonna 2003 ja myöhemmin syntyneiden ohjattuun harjoitteluun.

Liikuntahallit ja -liikuntasalit ovat suljettuina edelleen aikuisten ryhmäliikunnalta ja joukkueurheiluilta. Vuonna 2003 ja myöhemmin syntyneiden lasten ja nuorten ohjattu toiminta, ammattilaisurheilu, yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluva toiminta sekä lakisääteiset palvelut kuten kuntouttava toiminta ovat sallittuja.

Liikuntatiloihin saa tulla vain täysin terveenä ja noudattaa terveysturvallisuudesta annettuja ohjeita. Liikuntatilojen oheistiloissa on vahva maskisuositus.