9.4.2020

Liikuntavinkkejä pääsiäiseen, ulkoiluun ja poikkeustilan aikana

Loimaan liikuntapalvelut on koonnut perheille hauskoja pääsiäisaiheisia liikuntaleikkejä ja luontoliikuntavinkkejä sekä poikkeustilan ajalle monipuolisia liikuntavaihtoehtoja eri ikäisille ja kuntoisille.

Liikuntaleikkejä pääsiäiseen

Pääsiäisenä on erinomainen hetki viettää laatuaikaa perheen kesken. Leikki tekee hyvää kaikille, joten liikkukaa, hassutelkaa ja hullutelkaa yhdessä! Liikunta tarjoaa vauhdikasta ja hauskaa yhdessäoloa sekä elämyksiä ja oppimista. Ulkoilun lisäksi monia asioita voi tehdä myös kotona, jonne lapsen liikkumiselle kannattaa luoda mahdollisuudet.

Nappaa talteen pääsiäisaiheiset liikuntaleikkivinkit, katso inspiroiva video ja nauttikaa yhdessä liikunnan riemusta!

Pääsiäisen liikuntaleikkivinkit

Hyvinvointia luonnosta

Aurinkoiset kevätkelit ovat parhaimmillaan ja kutsuvat ulkoilemaan. Luontoliikunta edistää sekä kehon että mielen hyvinvointia ja lisää myös vastustuskykyä. Lapsille luonto tarjoaa monipuolisen kentän mielikuvitukselle, oppimiselle ja liikkumiselle.

Liikuntapalvelut on koonnut Loimaan alueen kuntoradoille myös luontokuntosalikuvia ja luontoseikkailuratoja. Luonto kutsuu!

Liikuntavinkkejä luontoon ja lisätietoa radoista

Liikuntavinkkejä kaiken ikäisille

Liikkuminen ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää myös poikkeustilanteessa. Loimaan liikuntapalvelut on koonnut ikäryhmittäin videoita ja vinkkejä kuntoiluun sekä ideoita ulkoiluun. Nappaa niistä juuri sinulle sopivat ja nauti liikunnan ilosta!

Liikuntavinkkejä eri ikäisille ja kuntoisille


Mukavia liikuntahetkiä yksin tai perheen kanssa, toivottaa Loimaan kaupungin liikuntapalveluiden väki!