18.12.2020

Liikuntapalveluiden joulunajan vinkit

Korona-aika on tuonut useita haasteita meille varsinkin ryhmäliikunnan, uinnin ja joukkuelajien harrastamiseen. Liikuntapalveluiden väki on koonnut vinkkejä liikuntaan ja ulkoiluun joulun ajalle.

Liikunta ja ulkoilu ovat tärkeitä hyvinvointimme kannalta. Ulkoilu edistää toimintakykyä, joten ulos kannattaa lähteä vaikka hetkeksikin huonommallakin kelillä. Monesti ilma näyttää sisältä katsottuna huonommalta kuin onkaan.  

Kannustammekin kaikkia poikkeusaikanakin liikkumaan omaksi iloksi yksin tai yhdessä oman lähipiirin kanssa. 

Virkistys- ja luontoliikunta

Loimaalla on useita hyviä ulkoiluun sopivia luontoliikuntapaikkoja ja reittejä. Virkistys- ja luontoliikuntapaikat -sivulta saat tietoa Loimaalta löytyvistä monipuolisista vaihtoehdoista. Eväiden syöntiä varten muutamien reittien varsilta löytyy myös laavuja ja taukopaikkoja.

Luontokuntosali- ja seikkailuradat tarjoavat myös joulunaikaan uusia kuntoiluvinkkejä. Keskustassa Eteläisen kuntoradan ja Hirvikosken kuntoradan varrelle on laitettu uusia luontokuntosalikuvia, joissa on erilaisia liikkeitä tehtäväksi. Nämä sopivat kaikenikäisille taaperosta mummoon ja vaariin. Löydätkö muuten reitin varrelta tontun tai kaksi?

Vinkkejä omatoimiseen liikkumiseen

Liikuntavinkkejä -sivulta löytyy eri ikäisille sopivia videoita ja ohjeita omatoimiseen liikkumiseen niin sisällä kuin ulkonakin. Sivulle on päivitetty myös uusia linkkejä ja mm. Loimaan Jankon suunnistus on järjestänyt joulukuun omatoimikuntorastit, joiden kartta löytyy sivulla olevan linkin kautta.  

Lue myös liikuntapalveluiden joulukirje, jossa lisää mietteitä kuluneesta vuodesta ja vinkkejä kuntoiluun.

Liikuntapalveluiden väki toivottaa rauhallista joulua