25.3.2021

Koronarokotustilanne Loimaalla 25.3.

70-79 -vuotiaiden rokotukset jatkuvat eikä uusia ryhmiä oteta rokotettaviksi. Rokotuspuhelimen ohjeistuksia on myös tarkennettu.

70-79 -vuotiaiden rokotukset

70-79 -vuotiaiden rokotukset jatkuvat Loimaan ja Oripään yhteistoiminta-alueella viikon 13 ajan eikä uusia ryhmiä oteta rokotettaviksi. THL:n ohjeen mukaan AstraZenecan koronarokotteen käyttöä jatketaan Loimaallakin 65 vuotta täyttäneillä.

Ohjeistuksen mukaisesti rokotuksissa keskitytään tällä hetkellä ainoastaan ikäihmisiin ja riskiryhmiin kuuluvien rokotukset on keskeytetty. Riskiryhmien rokotukset jatkuvat, kun yli 70-vuotiaat on saatu rokotettua.

Rokotuspuhelin on ollut tämän viikon kiinni, koska uusia aikoja ei ole voitu ottaa vastaan purettavan puhelujonon vuoksi. Jono saadaan purettua ma 29.3. mennessä.

Rokotuspuhelin on auki ja uusia aikoja voi varata jälleen ma-ke 29.3.- 31.3. klo 8-15.

Jos kuulut 70-79-vuotiaiden (tai aiemmin rokotusvuorossa olleiden) ryhmään etkä ole saanut takaisinsoittoa ja rokotusaikaa ma 29.3. mennessä, et ole jäänyt soittojonoon ja kannattaa soittaa uudelleen rokotuspuhelimeen ma 29.3. lähtien.

Rokotusaikojen varaukset

Vain kulloinkin vuorossa olevaan rokotusryhmään kuuluvat voivat soittaa ja saada ajan! Myös aiemmin rokotusvuorossa olleisiin ryhmiin kuuluvat saavat edelleen varata ajan rokotukseen (poislukien 1. riskiryhmään kuuluvat alle 70-vuotiaat, joiden rokotukset on keskeytetty toistaiseksi).

Rokotusajanvaraukset vain numerosta:

puh. 02 761 2250
ma-ke klo 8.00-15.00

Ainoastaan rokotusnumeroon soittamalla voi varata ajan rokotukseen.

Rokotuspuhelimen ajanvarauksen nauhoitteella on aina tieto rokotusvuorossa olevasta ryhmästä tai ryhmistä. Valitse numerovalinnalla ryhmä, johon kuulut.

Huom! Kuuntele huolellisesti rokotuspuhelimen nauhoite loppuun asti. Nauhoite kertoo selkeästi oletko päässyt jonoon ja sinulle soitetaan takaisin heti, kun mahdollista tai kun rokotetta saadaan lisää. Jos nauhoite ilmoittaa ajanvarauksen olevan täynnä, soita toisena ajanvarauspäivänä (ma-ke) uudelleen.

Huom! Jos linja on ruuhkautunut, nauhoite ei toimi oikein ja linja voi katketa kesken puhelun. Tällöin ei myöskään tule selkää tietoa, että on jäänyt jonoon ja soitetaan takaisin. Linjan ollessa ruuhkautunut, kannattaa soittaa huomattavasti myöhemmin uudelleen tai seuraavana päivänä.

Lisätietoja ajanvarauksesta ja rokotusryhmistä Koronarokotukset-sivulta.