10.5.2021

Kesän ryhmäliikuntatunnit alkavat viikolla 20

Loimaan liikuntapalveluiden kesän ohjatut ryhmäliikuntatunnit jatkuvat viikolla 20. Liikuntatunnit pidetään ulkona kaupungin keskustan ja Hirvihovin alueella.

Ohjattua kesäliikuntaa ikäihmisille ja työikäisille

Ikäihmisille ja työikäisille suunnatut ohjatut liikuntatunnit palaavat tauolta kesäliikunnan merkeissä. Liikuntatunnit alkavat viikolla 20 ja päättyvät viikolla 25, juhannusaattona ei ole ohjattuja tunteja. Kesäliikunnat päättyvät Hyvän olon liikuntaan torstaina 24.6. klo 10-11. Osallistuthan tunneille vain terveenä, huomioiden turvavälit ja muut osallistujat ohjeiden mukaan.

Ikäihmisille

Ikäihmisten kuntosali- ja tasapainoharjoittelu
maanantaisin klo 10-11 ja 11-12 (+75v.)
Keskuspuiston kuntoilulaitteilla
Ohjattu ikäihmisten kuntosali- ja tasapainoharjoittelu. Tunnilla tehdään monipuolista lihasvoimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta lisääviä liikkeitä puiston kuntoilulaitteita apuna käyttäen. Ota mukaan sään mukainen ulkoliikuntavarustus, käsineet ja vesipullo.

Katsomo- ja tuolijumppa
tiistaisin klo 10-11
Hirvihovin urheilukenttä

Hirvihovin urheilukentän katsomossa tuolijumppaa. Paikalle pääsee tulemaan myös apuvälineen kanssa. Säänmukainen varustus, päähine ja vesipullo mukaan.
Tuolijumppaohjeet ovat yksinkertaiset sekä helppo toteuttaa, vaikka lähtötaso olisi vähän matalampikin. Tuolijumpan tavoitteena on lisätä liikkuvuutta sekä pitää isot lihakset vahvoina ja toimintakykyisinä. Muistathan, että vain säännöllinen harjoittelu tuottaa tuloksia!

Sauvakävely & jumppa
keskiviikkoisin klo 13-14
Urheilukeskuksen kuntorata, keskusta

Kokoontuminen Urheilukeskuksen kuntosalin edustalla. Kävelyn lomassa tehdään jumppaliikkeitä ja venyttelyjä. Ota mukaan kävelysauvat, vesipullo, päähine ja säänmukainen varustus. (Ohjaajalla on muutamia sauvoja mukana)

Sauvakävely on monipuolinen ja tehokas liikuntamuoto. Lisäksi se on helppoa, tehokasta ja edullista. Laji soveltuu kaikille ikäryhmille ja sitä voi harrastaa niin aloittelijat kuin kilpaurheilijat sekä ne, joiden toimintakyky on jo hieman heikentynyt. Iäkkäälle liikkujalle sauvat antavat tukea myös liikehallintaan.

Hyvänolon liikunta
torstaisin klo 10-11
Hirvihovin liikuntakeskuksessa
Kokoontuminen Hirvihovin urheilukentän katsomossa. Voimaa ja kehonhallintaa, jumpataan pilke silmäkulmassa, iloisessa tunnelmassa. Tunnilla keskitytään kehon lihasvoiman parantamiseen sekä tasapainon ja liikkuvuuden lisäämiseen.

Tunnilla voidaan tehdä harjoitteita esimerkiksi kiertoharjoitteluna tai kuntopiirinä liikkuen suorituspisteestä seuraavaan. Käytetään lähistöllä olevaa yleisurheilukenttää ja kuntorataa myös tuomassa vaihtelua tuntiin. Tunnin lopussa tehdään venyttelyt päälihasryhmille. Ota mukaan säänmukainen liikuntavarustus, päähine, hyvät kengät ja vesipullo.

Kuntoilijoille /työikäisille

Kuntoliikuntaa
tiistaisin ja torstaisin  klo 17-18
Hirvihovin liikuntakeskuksessa
Kokoontumien Hirvihovin edustalla. Kuntoliikunnassa treenataan mm. aerobista ja anaerobista kuntoa, lihasvoimaa, liikkuvuutta, keskivartalon voimaa sekä myös venytellään. Tunneilla käytetään joskus välineitä ja tehdään kuntopiiriharjoitteita oman kehon painolla. Ota mukaan oma alusta, vesipullo ja säänmukainen varustus. Kesän viimeinen kuntoliikuntatunti tiistaina 22.6. klo 17-18.

KesäLavis  
keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10- 11
Hirvikosken yleisurheilukenttä pe 4.6. alkaen.

Kokoontuminen Hirvihovin yleisurheilukentällä. Tunnit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, ei ennakkoilmoittautumista. Ota mukaasi vesipullo ja päähine.

Säävaraus!

Pieni sade ei menoa haittaa, mutta kovalla sateella tunnit on peruttu.

Liikuntatunnit ovat maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Ikäihmisten kuntosali- ja tasapainoharjoittelua keskuspuiston laitteilla.

Ohjattu liikunta -sivulle