17.9.2020

Kaupungintalon ja Hirvikosken kunnantalon toiminnot siirtyneet Ylistaronkadulle

Palvelut jatkuvat kuten ennenkin, vaikka sijainti vaihtuu.

Loimaan kaupungintalon (Kauppalankatu 3) ja Hirvikosken kunnantalon toiminnot ovat siirtyneet väistötiloihin kaupungin keskustan tuntumaan Ylistaronkatu 36 –toimipisteeseen (ent. Käsi- ja taideteollinen koulu). Hirvikosken kunnantalolla toimintaa jatkaa vielä maaseutupalvelut, jonka toiminta siirtyy marraskuun alusta lähtien osoitteeseen Palininkatu 4.

Loimaan kaupungin Ylistaronkatu 36 -toimipisteessä teitä palvelevat jatkossa kaupunginjohtaja, kehittämisjohtaja, kaupungin neuvonta/puhelinvaihde, kirjaamo, yleishallinto, henkilöstö- ja palkkahallinto, sivistystoimen, varhaiskasvatuksen ja liikuntatoimen hallinto, markkinointi, it-palvelut sekä työväenopisto. Lisätietoja edellä mainittujen palvelualojen toiminnoista ja yhteystiedot löytyvät kaupungin nettisivuilta ko. palvelualan osiosta.

Sijainti ja asiointi

Uusi toimipiste sijaitsee Hulmin kaupunginosassa osoitteessa Ylistaronkatu 36. Toimipisteeseen suositellaan kuljettavan valtatien 9 kautta Kutojankadulle, jonka päässä toimipiste sijaitsee.

Keskustan suunnasta tulevat kävelijät ja pyöräilijät pääsevät kätevästi myös Turuntien kautta Hulmin asuinalueen läpi sekä Satakunnantieltä ns. Lemmensiltaa pitkin. Toimipisteen pihalla on rajoitetusti parkkitilaa, mutta tien toisella puolella on isompi pysäköintialue. Kulku taloon on rakennuksen keskellä sijaitsevasta pääovesta.

Toimipisteeseen ja sinne johtaville teille on tulossa opastekylttejä syksyn aikana.

Kartta

Toimipisteessä asiakkaita palvellaan arkisin klo 9.00-15.00.

Puhelinvaihde p. 02 76 110 palvelee maanantaista torstaihin klo 8.00-15.30 ja perjantaisin klo 8.00-15.00.

Postit on siirretty aiemmista toimipisteistä osoitteeseen Ylistaronkatu 36. Toimipisteen auki ollessa posteja voi myös tuoda neuvontaan kuten aiemminkin ja kiinni ollessa jättää pääoven ulkopuolella olevaan metalliseen lukittavaan postilaatikkoon.

Yhteystiedot

Loimaan kaupunki
Ylistaronkatu 36 / PL 9
32201 LOIMAA
avoinna ma-pe klo 9.00-15.00

Vaihde 02 76 110
ma-to klo 8.00-15.30, pe ja aattopäivät klo 8.00-15.00

kirjaamo@loimaa.fi

Tervetuloa asioimaan!