Haastepyöräily.

6.6.2022

Haastepyöräilykampanja 2022 käynnissä

LiikUn Haastepyöräily on käynnissä ja ensimmäinen etappi päättyy juhannusviikonloppuna 26.6. Oletko jo mukana haasteessa? Jos et ole, niin vielä ehdit hyvin mukaan.

Vappuna startannut perinteinen Haastepyöräily -kampanja on käynnissä 41 kunnan alueella ja Saviseudun kunnat, myös Loimaa on mukana Haastepyöräilykampanjassa.

Peruskampanja-aika on 1.5.- 26.6. ja juhannuksen jälkeen Loimaalla käynnistyy jatkokampanja, joka jatkuu elokuun loppuun saakka, 27.6.- 31.8.2022.

Osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Katso osallistumisohjeet alta.

Tulosten kirjaaminen

Mobiilikirjaus

Lataa ilmainen mobiilisovellus sovelluskaupasta, eli Google Play ja App Store -kaupoista, nimellä Haastepyöräily. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat pyöräilyt, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan Haastepyöräilysivun kuntarankingiin, josta näkee pyöräilymäärät kunnittain reaaliajassa.

Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, yli 5000 asukkaan ja yli 10 000 asukkaan sarjat.

Mobiilikirjausohjeet

Kirjaaminen pyöräilykorttiin

Vaihtoehtoisesti voi myös tulostaa/ladata pyöräilykortin, johon voit kirjata päivittäisen kilometrimäärän. Pyöräilykortteja on myös saatavilla Vesihovista.

Tulostettava pyöräilykortti

Arvonnat

Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Pääpalkintona haastepyöräilyssä on polkupyöriä  3 kpl, jotka arvotaan kaikkien kuntien kesken.

Loimaan kaupunki arpoo myös itse omia palkintoja, joista pääpalkintona on Mellilänjärven rantasaunan käyttövuoro.

Arvonnat suoritetaan peruskampanjan 1.5-26.6.2022 jälkeen ja (palautus 29.6. mennessä), jatkokampanjan 27.6-31.8.2022 jälkeen (palautus 9.9. mennessä). Pyöräilykorttien palautukset Vesihoviin määräpäiviin mennessä.

Kampanjasta lisää tietoa Liikun Haastepyöräily -sivulla ja kaupungin Tapahtumat ja kampanjat- sivulla.

Laitetaan kaikki pyörät pyörimään – Osallistu LiikUn Haastepyöräilykampanjaan!