19.6.2023

Elinvoimatalo avajaisissa nautittiin kesästä

Loimaan Elinvoimatalo Ahonkadulla avattiin lämpimissä tunnelmissa perjantaina 16.6.2023.

Elinvoimayksikön toimijoista Ahonkadun kiinteistöön ovat viime vuosien aikana muuttaneet yrityspalvelut, työllisyyspalvelut, maahanmuuttopalvelut, osa markkinoinnista, Asukkaiden Loimaa-hanke sekä viimeisimpänä yläkertaan maaseutupalvelut, joten oli syytä valita talolle nimi ja uuden brändin myötä myös hankkia kyltit palvelujen löytämisen helpottamiseksi.

Avajaistapahtuma aloitettiin Elinkeinot ja kaupunki -aamukahvilla, jossa kuultiin niin talon historiaa 50-luvulta tähän päivään kuin Varsinais-Suomen yrittäjien terveiset elinkeinoasioiden päällikkö Jutta Wirénin tuomana. Elinvoimatalon kyltti paljastettiin sidosryhmien toimesta, jonka jälkeen vieraat pääsivät tutustumaan taloon, vaihtamaan ajatuksia muiden yrittäjien ja sidosryhmien edustajien kanssa sekä nauttimaan hot dogeista ja mansikkakakusta.

Verkostosta mukana olivat Varsinais-Suomen yrittäjät, Varsinais-Suomen ELY/maaseutupalvelut, Leader Jokivarsikumppanit, Finvera, Turun ammattikorkeakoulu, Varsinais-Suomen TE-toimisto, MELAn asiamies, Loimaan Yrittäjät, Loimaan Kauppa ja Palvelut sekä Loimaan seudun yrittäjänaiset.

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille. Video kyltin paljastuksesta on katsottavissa Loimaan Yrityspalvelujen Facebook-sivulla.