Teoskuva, Identtiset intialaiset, betoni

1.7.2020

Alpo Jaakolan patsaspuisto on avoinna koko kesän ti—su klo 11—18 elokuun loppuun asti

Helteisenäkin kesäpäivänä puistossa on mukavan varjoisaa korkean puuston ansiosta ja tuulenvire saa haavan lehdet herkästi havisemaan. Sateen sattuessa tunnelma on myös mitä ihanin, sammaleen vihreän sävyn syventyessä. Tule hämmästymään ja hiljentymään!

”Aina ei tarvitse mennä museoon tai galleriaan taiteen perässä. Taide-elämyksiä voi kokea myös luonnossa”. Näin suosittu Yle Egenland -ohjelma kiteyttää ja nostaa Alpo Jaakolan patsaspuiston kymmenen kohteen joukkoon, jossa taide ja luonto kohtaavat.

Patsaspuiston kahvilassa on tänä kesänä esillä Virpi Alasen ”Elämänmuotojen kirjoitusta” -näyttely. Virpi Alanen on runoilija, aforisti ja kirjallisuuteen erikoistunut kulttuurijournalisti. Kielen merkitysten liikkeestä kiinnostunut Alanen tekee runoilijana sekä kirjallista että visuaalista runoutta. Alasen visuaalinen runous on poeettisten elämänmuotojen kirjoitusta. Elämän monimuotoisuuden päättymätöntä kirjoa. Kieltä, joka syntyy kuvan ja kirjoituksen välissä.

Kuivurigalleria on tänä kesänä poikkeuksellisesti suljettuna.

Noudatamme Suomen Museoliiton ohjeistusta ja pyydämmekin asiakkaita muistamaan mm. turvavälin ja käsihygienian. Tulethan vierailulle myös terveenä.

Pääsylippu aikuisilta 3€, opiskelijat ja eläkeläiset 2€. Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy. Meillä käy myös museokortti.

Tervetuloa!

Alpo Jaakolan patsaspuisto, Aura-Pirkkatie 84, 32200 Loimaa.