3.7.2023

60 metriä aitoa Loimaata Okra-messuilla!

Tervetuloa tutustumaan Loimaan kortteliin Okra-maatalousmessuille, jossa on tälläkin kertaa paljon nähtävää ja koettavaa. Loimaa-kortteli sijaitsee perinteisesti D-alueella, osaston numerot ovat D46-48.

Mitä kaikkea onkaan luvassa? Loimaan osastolla voit mm. osallistua kyselyyn ja kertoa parhaan muistosi Loimaalta, osallistua arvontaan, tunnistaa ja arvata kokeilemalla mysteeriesineitä, pelata lehmäpeliä, kehrätä värttinällä, testata tarkkuutta kyläpelissä.

Lapsille mm. kaarnaveneen uittoa, eläinjoogaa, ilmapalloja, saippuakuplien puhaltelua, kuvausta kurkistustaululla, värityskuvia, siirtokuvatatuointeja ja postikorttien kirjoittelua!

Koe loimaalainen palvelualttius ja ystävällisyys!
Tule nauttimaan loimaalaisten yrittäjien ja yhdistysten tarjonnasta Kauppalan Basaarissa ja hyödynnä hyvät messutarjoukset! Teetä kauneus-ja hemmottelunurkkauksessa oma Loimaa-letti tai Loimaa-kynnet. Vauhdista kiinnostuneille osastolla näytillä Formula 4 -auto.
Aktiviteetteja myös lapsille: osallistu RotaKids-suunnistukseen tai tutustu vesireppuuun ja hyönteishotelleihin.
Mitä kaikkea voi tehdä kivestä? Loimaan Kivi tekee sen. Tutustu kiven mahdollisuuksiin.

Loimaa-kortteliin sinut toivottaa tervetulleeksi: AfricaAfrica Shop, Beauty Pianja, Bello Mondo, Kauneuspiste Amelia, Lemmikkieläintarvikekauppa VipPet, Loimaa-Seura, Loimaan kaupunki, Loimaan kylät, Loimaan Lehti, Loimaan Seudun Omaishoitajat ja Läheiset, Loimaan Yrittäjät, Mersai, Parturi-kampaamo Sanna, Rotary International, Suomen maatalousmuseo Sarka, Terrasol Trading, Verhoilu ja entisöinti Karén

Nähdään Okrassa!