Vastaanottopalvelut

KORONAAN JA KORONAROKOTUKSIIN LIITTYVÄT TIEDOTTEET JA TOIMINTAOHJEET LÖYTYVÄT KORONATIETOA-SIVULTA.

Lääkäreiden ja hoitajien vastaanotto

  • Klo 8.00-11.00 välillä kiireellinen ajanvaraus
  • Kiireettömät yhteydenotot ja neuvonta ma-to klo 8.00-15.30
  • Pe ja pyhien aattona klo 8.00-15.00
    Puhelimessa terveydenhuollon ammattihenkilö tekee hoidontarpeen arvion ja antaa ohjeet siitä, miten toimia. Ajanvarauksesta voi myös kysyä neuvoa ja ohjausta.
Keskitetty ajanvarausnumero sekä hoidon tarpeen arviointi
puh. 02 761 2020

Ajanvarauksessa on käytössä takaisinsoitto. Kuuntele puhelinpalvelujärjestelmän antamat ohjeet huolellisesti.

Yhteydenotot ensisijaisesti puhelimella. Tullessanne ilman ajanvarausta terveysasemalle, varautukaa odottamaan.

Hoitajavastaanotolle on varattavissa aikoja myös sähköisen asioinnin kautta. Lisätietoja Sähköiset palvelut -sivulta, eAsiointi.

Sähköinen asiointi

24h-asiointipalvelun kautta voi hoitaa esim. ajanvarauksen, lääkärintodistuksen ja reseptin uusimisen. Sähköinen yhteydenotto terveyskeskukseen on helppoa: valitse aihe, kerro oireesi ja yhteydenottoosi vastataan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

eAsiointi-palvelun kautta voi tehdä ajanvarauksia hoitajan vastaanotolle, perhesuunnitteluneuvolaan ja diabetesvastaanotolle.

Päivystys

Päivystys on arkisin klo 15.00–20.00 sekä viikonloppuisin klo 8.00-20.00 Tyks Loimaan sairaalassa (Seppälänkatu 15, 32200 Loimaa). Keskitetty puhelinneuvonta puh. 02 313 8800 on tarkoitettu äkillistä ja kiireellistä hoitoa vaativille asiakkaille.

Yöaikainen päivystys toimii Turussa Tyksin T-sairaalassa (Savitehtaankatu 1, 20520 Turku). Ennen päivystykseen lähtöä, ota yhteyttä puhelimitse keskitettyyn puhelinneuvontaan puh. 02 313 8800.

Lisätietoa päivystyksen omalta sivulta

Terveysasemat

Oma terveysasemasi on ensisijainen hoitopaikkasi kaikissa sairastumistapauksissa.

Terveysasemaltasi saat perusterveydenhuollon palveluita ja sinut voidaan lähettää jatkotutkimuksiin ja -hoitoihin. Saat myös tukea omahoitoon: voit varata ajan terveysneuvontaan tai mitata verenpaineesi itsepalvelupisteessä.

Jos kotikuntasi on Loimaa, sinulle on määritetty oma terveysasema lähelle kotiasi. Voit myös valita itse oman terveysasemasi.

Kaikki ajat sairaanhoitajien, terveydenhoitajien ja lääkäreiden vastaanotoille on varattava etukäteen.

Reseptien ja muiden hoitokorttien haku iltapäivisin maanantaista torstaihin klo 15.00-16.00 sekä perjantaisin ja juhlapyhien aattona klo 14.00-15.00 välillä Loimaan pääterveysaseman etukansliasta.