27.4.2023

Tarvitsetko työntekijöitä? Tule mukaan Tuu messiin-rekrytapahtumaan Uuteenkaupunkiin

Uudenkaupungin Tuu Messiin -rekrymessut järjestetään 9.5 klo 12–15. Messut on suunnattu Valmet Automotiven irtisanomisuhan alla oleville työntekijöille.

Loimaan kaupungille on varattu oma ständi messuille ja lisäksi loimaalaiset yritykset ovat tervetulleita joko yhteiselle tai omalle ständille.

Tapahtuma on kaikille maksuton ja riittää, että osallistuva yritys tuo mukanaan vain omat messumateriaalit, järjestävä taho hoitaa pöydät yms.

Klikkaa linkkiä ja ilmoita yrityksenne tapahtumaan viimeistään perjantaina 28.4. Ilmoittautuessasi kirjaa yrityksen nimen perään Loimaa, jotta messujärjestäjä pystyy sijoittamaan osastot vierekkäin.

Mahdollisuus myös kaupungin järjestämään yhteiskuljetukseen pikkubussilla (max. 7 hlöä).

Ilmoita maahanmuuttajakoordinaattori Jutta Orellille messuosallistumisestasi sekä yhteiskuljetustarpeestasi, jutta.orell@loimaa.fi

Ukipolis, TE-toimisto, Uudenkaupungin elinkeino- ja työllisyyspalvelut sekä työllisyyden kuntakokeilu järjestävät toukokuun alussa Tuu Messiin-rekrytointitapahtuman Uudessakaupungissa. Tarkoituksena on saattaa työnantajat ja työnhakijat saman pöydän ääreen keskustelemaan mahdollisista työpaikoista matalalla kynnyksellä. Alueella on paljon hyviä ja motivoituneita työnhakijoita, joilla on monipuolista osaamistaustaa. Autotehtaan yhteistoimintaneuvotteluiden seurauksena liikkeellä on muun muassa insinöörejä, työnjohtajia ja logistiikan sekä kokoonpanotyön ammattilaisia, muiden alojen ammattilaisia unohtamatta.

Tapahtumassa voit tutustua samalla kertaa useisiin potentiaalisiin työntekijöihin. Halutessasi voit pitää paikan päällä, vaikka työhaastattelun – me hoidamme puitteet! 

Työnhakijoiden tapaamisen lisäksi sinulla on mahdollisuus saada rekrytointiin ja Työmarkkinatorin hyödyntämiseen liittyviä vinkkejä alan ammattilaisilta sekä kuulla yrityspalveluista.

Tuu messiin ja löydä yritykseesi huipputekijät!