10.11.2020

Kuukauden yrittäjiä valittu

Yrittäjät ja asiakkaat ovat syksyn mittaan ehdottaneet kuukauden yrittäjiä ja nyt päästiin jakamaan Loimaan ensimmäiset kuukauden yrittäjä -kunniakirjat.

Elokuun yrittäjäksi valittiin Loimaan Silkkipainon Jani Alhanen. Ehdottajan perustelut kuuluivat näin: ”Jani on positiivinen, ahkera ja rohkea yrittäjä. Loimaan Silkkipaino on hyvässä hoidossa ja kannattava yritys. Lisäksi hän on rakennuttanut kaksi teollisuushallia ja on mukana taustavaikuttamassa Loimaan torin uudessa jäätelökioskissa, joka puolestaan piristää ja luo näyttävyyttä omalta osaltaan Loimaan torille.”

Syyskuun yrittäjä on Pauli Peiponen tänä vuonna 50 vuotta täyttäneestä Maanrakennusliike Pauli Peiponen Oy:stä. Perusteluina on, että ”Lomautusten aikana on pyrkinyt työllistämään työntekijöitään muiden yritysten työmaille. Hän puhui jopa logistiikan opiskelijan puolesta toisen yrityksen johdolle, että keväällä ahkeraksi toteamansa nuorimies saisi Loimaalta harjoittelupaikan. Ihailtavaa toisista välittämistä ja on ymmärtänyt yhteistyön merkityksen.”

Loimaan kaupungin yrityspalvelut onnittelee lämpimästi palkittuja.

Yrittäjäkollegat ja asiakkaat voivat ilmiantaa kuukauden yrittäjiä yrityspalveluille sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Muista myös perustella valintasi!